Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משטרת בית שמש (שכמו שידוע בשטח התחנה שלהם יש את כמות הרכבים המוחרמים\מזויפים\גנובים הגדולה ביותר מבין כל תחנות המשטרה בארץ) תרמה את אחד הרכבים שנמצאים בחצר שלה לצורך אימון חילוץ נפגעים ע"י מתנדבי עמותת "הצלה " בית שמש.

הכל טוב ויפה, המטרה חשובה אין ספק בכלל .

אבל אני באמת אבל באמת לא מבין למה לקחת רכב שנחשב די נדיר בארץ וולבו 340 שאין רבים כמוהו בישראל.

למה כל פעם שאני רואה אימון חילוץ נפגעים תמיד אבל תמיד משום מה משתמשים ברכבים נדירים ומיוחדים.

פשוט חראם על האוטו המיוחד הזה.

http://www.hnn.co.il/gallery8924.html

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אף אחד לא אמר להרוס רכב חדש,דובר על זה שאם כבר הם תורמים רכבים להריסה אז למה להרוס רכב נדיר? למה לא להרוס איזה דייהטסו שרייד ישנה או פיאסטה באמת חבל...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

אין מה להרוס, כל הרכבים נמצאים במצב של ''טוטל לוסט''.

אי אפשר להוציא מהם כלום.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

תוך כמה דקות הפכו את הרכב לקבריולט :lol:

מקווה ומאחל , שרק יתאמנו ויתרגלו ולא יצטרכו להתנסות בתאונות דרכים.

עדי גולדנברג 13399

פורסם

אין מה לעשות- אטומים

אני הייתי במשטרת רמלה והתחננתי שיחליפו את הפיירבירד פורמולה על רכב ,שניים או שלוש לאימונים(יש למשפחה שלי מגרש)-רק לחלקים

נדה אין עם מי לדבר

פורסם

אשכרה....כולה וולוו 340.. אפשר לחשוב. מה הרסו איזה שברולט מודל 52 ? או איזה קורווט ?

הרכב הזה בעיני אדם ממוצע שלא מבין עניין, נראה לא יותר מגורטאה ישנה. אפילו אם הוא נדיר בישראל

בקיצור, לא מבין על מה המהומה.

פורסם

טוב, קצת פרופורציות:

1) ממה, שנראה בתמונות- האוטו המדובר גם ככה נמצא במצב "לא משהו". סביר להניח, שגם לו היה עומד ברחוב, וגם אם היה למכירה- לא היו הרבה "קופצים" עליו, אם בכלל (אני נוטה להניח, שהיה עומד שנים למכירה, עד שהיו גוררים אותו).

2) הרכב הספציפי, שוב, סביר להניח- נמצא איפה שנמצא בגלל בעיה קשה כלשהיא עם הניירת- או מעוקל, או גנוב ומזוייף- מה יש לעשות איתו במצב כזה? חלקים? ומי כאן בדיוק צריך חלקים בשביל הדגם הזה- תצביעו, בבקשה!

3) להבדיל- אין כל קשר בין זה, שהאוטו מוצלח או לא- לבין זה, האם הוא נדיר ומעניין כמוצג אספנות, או לא! וזה בטח לא מעניין את האספן, שחושק באוטו כזה או אחר- מה כתבו עליו בעיתונים! אפילו להפך- בד"כ הרכבים הכי "שנואים" של פעם- הופכים להיות הכי מעניינים לאספנים, מסיבות כאלה ואחרות! אבל שוב- לוולוו הזו ככה או ככה לא היה עתיד, כי, שוב, גם אם הייתה עומדת למכירה- לא היו קונים אותה! אז, במיקרה הזה זה עוד היה בסדר, לפחות היא שימשה למטרה טובה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...