Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ תיבת הילוכים למרצדס 300SE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים

ברשותי מרצדס 300SE שנת 90 אוטומטית,לאחרונה החלו החלקות בהילוך ראשון והשהייה בשילוב לרוורס,הגיר כנראה סיים את חייו, האם מישהו מכיר מוסך לשיפוץ גירים(לא חייב להיות של מרצדס) מקצועי,אמין ולא יקר?

יוסי

פורסם

מוטי "גיר און" ברחוב שונצינו (אם אני לא טועה) הכי טוב הכי אמין, אכי מקצועי במרצדס, ולא יקר במיוחד.

בכל מקרה, אם באמת לא חסר שמן, ברוב המקרים שגיר מתחיל לשחק משחקים הוא באמת סיים את תפקידו. במקרה כזה, אני ממש לא אוהב לשפץ, מעדיף בהרבה לשים גיר מייבוא. עולה הרבה פחות, מצב מקורי ובלי פתיחות ומשחקים, וגם לוקח הרבה פחות זמן.

תברר אצל יבואני מנועים ואחר כך תקבל הערכת מחיר מהמשפצים.

אבל צעד ראשון, תעשה ביקור אצל מוטי (או כל אחד אחר מומולץ)

בהצלחה

פורסם

לפני שאתה הולך לשפוך כסף על השיפוץ/חלפת גיר תבדוק את חיבור הוואקום בין הגיר לסעפת היניקה.

צינורית אחת בודדת יוצאת מהגיר מצד ימין ומתחברת לסעפת. תבדוק שאין סדקים בצינורית וכן שמתאמי הגומי לא סדוקים או קרועים.

מה שאתה מתאר נראה כבעית ווקום פשוטה שעלות התיקון במקרה הגרוע כ 15 ש"ח.

בהנחה ולא הוחלף מנוע או בוצע שיפוץ מנוע (אז יש לבצע כיול לחצים בגיר) אין מה לגעת בתיבה האוטומטית למעט בדיקת שמן.

ברוב המקרים כשגיר ברכב כמו שלך הולך פשוט אין עם מי לדבר - לא עוברים הילוכים ואי אפשר לנסוע. שאר התופעות - כיול בלבד.

מקווה שעוזר.

בהצלחה

פורסם

כבר כמה שנים שהגיר במרצדס 230 W123 מחליק בין ראשון לשני ושני לשלישי בעיקר כשהוא קר.

פעם המכונאי החליף את המודולטור ועשה כיוונים וזה לא עזר עדיין יש החלקה. האם החלקה +רעידות ב60 ו40 קמ"ש אומרות שהגיר עומד למות?(זה ככה כבר כמה שנים)

גם ההשהייה בשילוב לרוורס קיימת כמה שנים ולא מחמירה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

מסכים מאוד עם ערן, ולא מסכים בחלק האחר של הדברים.

נכון מאוד שוואקום יכול לגרום צרות אבל גיר לא הולך בבת אחת. מאוד יכול להיות שגיר מתחיל להחליק ולאט לאט זה מחמיר, וזו לאו דווקא בעיית ואקום. מסכים בהחלט שזו האופציה הראשונה שחייבים לבדוק, ובגלל זה שלחתי אותך למוטי, או לכל אחד אחר שמכיר את הגיר במרצדס

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכל המשיבים,התיבה נבדקה ואכן הגיר גמור,הציר המרכזי נשבר,עשעתי שיפוץ,אני שקט עכשיו וגם רזה ב 4000 ש"ח...

פורסם
תודה לכל המשיבים,התיבה נבדקה ואכן הגיר גמור,הציר המרכזי נשבר,עשעתי שיפוץ,אני שקט עכשיו וגם רזה ב 4000 ש"ח...

שתף אותנו-איפה עשיתה שיפוץ.

שלמה דן גדרון

פורסם
שתף אותנו-איפה עשיתה שיפוץ.

אצל משה ממוסך רם,שעיתי אצלו הרבה תיקונים במחירים סבירים ויש ת האחריות שלו,עד היום לא התאכזבתי,ידוע לי ממנו ששלח את הגיר החוצה

יוסי

• תוכן חדש...