Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

שלום

לפני כחודש ירשתי מאבי פורד טרנזיט שנת 73 במצב סביר בהחלט

תמיד עניין אותי להתעסק ברכבי אספנות ( כמו כולם תמיד חשבתי על ווספה או על חיפושית אבל לקנות נראה לי דבילי שיש את הפורד )

העניין הוא כזה שהייתי שמח אם מישהו היה מרגיע אותי ואומר לי שזה אפשרי לשפץ אותה

שזה אפשרי להשיג חלקים במחירים הגיונים

ושלא כדאי לי לוותר על הרצון הזה

השאלה היא אם אני הגיוני או שזה גדול עלי ?

וגם כמה יכולה להיות ההוצאה הכללי על האוטו עד שאוכל להנות ממנו ?

נ.ב אין לי שום ידע מוקדם במכונאות אבל אני מוכן ללמוד

סורי על החפירה

תודה רבה מראש

פורסם

תתחדש / תתישן פורד טרנזיט זכורה בעיני תמיד כבהמה עצלנית זוללת דלק אבל ...

פוטנציאל שיקום ושימור רכב כזה תמיד קיים , נוסטלגי ומעלה חיוך ( כמו עליזה ) גם הוא שרת לא מעט את כוחות הביטחון .

אני לא יודע מהיכן אתה בארץ אבל בשפרעם ישנו מוסך המתמחה עד היום בטרנזיטים ויש לו אפילו אחת יפייפיה במוסך יד ראשונה .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

קודם כל בלי תמונות לא מאמינים לך :lol:

חוץ מזמ יש חלקים ויש אפילו טרנזיט אחת שיובאה לארץ ע"י אחד מחברי הפורום שבטח יגיב להודעה שלך בקרוב.

בהצלחה

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תוכן חדש...