Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 82 מספר שנים ללא טסט

במידה וזה מעניין אותך אני אצלם מס תמונות ואפרסם כאן

אייל

פורסם

שלום לכם

אני רואה שיש כאן איזה דיון

אבל השאלה שלי ( וסליחה על הבורות )

אבל מה זה אינוצ'נטי ?

תודה

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

אני שמח שיש ענין באינוצנטי, לי יש אחת יפיפיה נוסעת שיגעון. האינוצנטי עד שנת 1984

זהה מכנית למיני מינור עם יתרון של מרווח גדול יותר בתא המנוע ותא נוסעים מפואר יותר.

אשמח ליצור קשר עם בעלי אינוצנטי ולקבל מידע על אינוצנטי נטושות

נ.ב בגבעת אלה הייתי ולא מצאתי שם אינוצנטי .

תמונה בקישור:

http://www.classiccar.co.il/photogallery/pic.asp?iCat=17&iPic=1225

פורסם
שלום לכם

אני רואה שיש כאן איזה דיון

אבל השאלה שלי ( וסליחה על הבורות )

אבל מה זה אינוצ'נטי ?

תודה

מינימן

"בסוף שנות השישים, התרחבה פעילות אינוצ'נטי האיטלקית באופן משמעותי. בריטיש ליילנד ראתה באינוצ'נטי מכשיר יעיל לפרוץ לשוק האיטלקי וביצעה השתלטות מוצלחת בשנת 1972.

המכונית המשמעותית ביותר של בריטיש ליילנד ואינוצ'נטי באותה תקופה הייתה האינוצ'נטי מיני בעיצובו של ברטונה. אלמנטים בעיצוב, שיפורי מנוע ושיפורים מכאניים הבדילו את המיני מאחותה הבריטית וכך נולדה לה מיני איטלקית עם דם בריטי"

וזו, האינוצ'נטי מיני :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

האינוצ'נטי שנת 84 היתה שונה מדגמי 82 במנוע של שרייד שהחליף את מנוע המיינור ובמבנה מתלה שונה - מקפרסונים במקום מתלי הגז של המיני.

גרסת הדה טמאסו , שהיתה מקבילה לקופר, קיבלה מנוע שרייד מוגדש.

בארץ אין מודלים מאוחרים מ-84 לפי מיטב ידיעתי, אך באיטליה יוצרה עד תחילת שנות ה-90.

פורסם

אגב,בשנת 84 נמכרה האינוצנטי בארץ עם מנוע 3 בוכנות 1000 של דייהטסו שרייד,והיא נסעה הרבה יותר טוב מה1000 הישנה.לאינוצנטי היו 3 דגמים:הפשוטה מילה,שהגיעה עם חלונות חשמל(!) ואיבזור עשיר יחסית,והדה-טומסו שצויידה במנוע 1275 של אוסטין-מוריס והיה הדגם הספורטיבי.לישראל היא יובאה בין 82 ל84,ואחר כך נזנח היבוא לטובת דייהטסו שהחלה לצבור תאוצה בארץ.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...