Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משלוח בים

otwito
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי מנוע באיביי בניו יורק.

אני רוצה לשלוח אותו בים, מישהו יודע איך עושים את זה?

תודה מראש

עומרי

נצח ישראל לא משקר!!!

פורסם

כדאי לפנות לחברות הובלה ושיגור ימי,אך את זה אתה בוודאי יודע.

מה שהייתי מציע בנוסף זו פניה לחברה בשם USHOPS (או שם דומה) שמשגרת מכולות לישראל ובהן סחורה שישראלים רכשו בחו"ל. היתרון הגדול הוא שהמוכר יכול לשלוח את המנוע למשרדי החברה בניו יורק על שמך (אצלם לכל קונה יש מעין "ת.ד. פרטית",המנוע משוייך אליך וישלח לישראל),מה שפשוט עבורו וגם לא יצריך ממך לשלם לו עבור כל ההובלה עד ישראל.

לא בטוח שהם יסכימו להתעסק עם מנוע אבל אם כן,שווה לנסות.

אתה יודע בוודאי שצריך רשיון יבוא...

יהיה מצויין אם תעדכן אותנו בדבר ההובלה ועלויותיה כי רבים כאן די נרתעים מיבוא חלקים גדולים כמו מנוע או גיר.

בהצלחה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אודי - ענק!!!!!!!:-D

ולעצם הענין, קל מאוד.

הולכים לברכה ממשרד התחבורה ומוציאים רשיון יבוא. תביא אתך רשיון רכב ותעודת זהות והיא תוציא את הרשיון במקום.

שואלים את המוכר אם הוא מוכן לשלוח בארגז. אם כן - מצוין, אם לא יעלה יותר כי מן הסתם חברת הספנות תעקש אתך על זה. המחיר דרך חברת ספנות לארגז הוא 300 דולר בערך.

מוצאים חברת ספנות, נותנים מידות נפח של הארגז, ומקבלים מחיר ל lcl שזה קונטיינר קונסולידציה. המחיר אגב ממש לא גבוה.

מחכים שהמנוע יגיע, משלמים 10% מכס ולוקחים אותו הביתה.

אגב, לא כתבת איפה המנוע. הבעיה הגדולה והתשלום הכי גבוה הוא להובלה יבשתית, כך שאני מקווה שהוא ליד נמל.

ואני גם מקווה מאווודדד, שזה לא באירופה...

בהצלחה

פורסם

המנוע נמצא בניו יורק.

אם תוכל לתת לי בבקשה שם של חברת ספנות שאתה מכיר אני אשמח.

בפנייה לאחת מהחנויות שמיבאות חלקים לאמריקאיות אי שם בתל אביב, הציעו לי לשלח אותו מארהב לישראל תמורת 15,000$.

"קצת" מוגזם...

בנוסף הוא הציע לי מנוע שיש לו במלאי באותו מחיר.

יכול להיות שהתכוון למשלוח אווירי למרות שציינתי שאני רוצה ימי

כמה אמור לשקול מנוע כזה? הגיר הוא לא כזה כבד לדעתי...

נצח ישראל לא משקר!!!

פורסם

טוב, וויתרתי!!!

עלות של משלוח כזה היא מתחילה ב1000$ ונגמרת ב3000$ תלוי את מי שואלים, במחיר כזה אפשר להביא אחלה מנוע שבי ולהתאים אותו אליי.

תודה בכל אופן על העזרה!

נצח ישראל לא משקר!!!

• תוכן חדש...