Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב הסיפור קצת מוכר מהודעות קודמות לגביי הרכב. החלטתי לפתוח שרשור לשיפוץ כי החלטתי לשפץ את הרכב ברמה גבוהה. רציתי לקבל את עזרתכם לבעלי מקצוע ולקבל הערות בונות לגביי העבודה וההתקדמות.

הרכב היה בראשל"צ והוזנח במשך שנים הבאנו את הרכב והתחלנו לפרק אותו.

המרכב החיצוני עשוי מפיברגלס הוא לא החליד כמובן אך היה שבור ובמצב לא טוב.

השלדה והמרכב הפנימי היו צריכים שיקום וכך החלטנו לעשות.

IMAGE_00006.jpg

IMAGE_00007.jpg

IMAGE_00013.jpg

IMAGE_00014.jpg

IMAGE_00017.jpg

פורסם

הרכב הועבר למקום מקורה וסביבת עבודה נוחה יותר ושם החלה העבודה על המרכב הפנימי.

הכל שוחזר בעבודה קשה ומהחומרים הכי טובים.

IMG_0362.jpg

IMG_0368.jpg

IMG_0377.jpg

IMG_0384.jpg

IMG_0389.jpg

פורסם

לאחר השלמת שיפוץ המרכב הפנימי הועבר הרכב לשיפוץ ותיקון החלק המכני של הרכב.

היה קצת קשה לאתר חלקים ואיזה רכב תורם איברים אך לבסוף מה שצריך הוחלף או תוקן והרכב מניע ונוסע.

מיותר לציין שמערכת החשמל שופצה גם ומה שנשאר כרגע לפתור זה משבה או מנגנון להרמת הפנסים (אולי של מזדה F).

בולמים, קליפרים, דיסקים, צינורות מיים עד הרדיאטור קדימה (המנוע מאחור כמובן).

DSC00292.jpg

DSC00293.jpg

DSC00295.jpg

DSC00300.jpg

פורסם

הרכב הועלה לפחח לתיקון כמובן בפיבר העבודה כרגע בעיצומה וכשיהיו עוד תמונות אני אעלה.

התחילו להרכיב את המרכב החיצוני ולתקן ולבנות חלקים שחסר.

תמונה 036.jpg

תמונה 040.jpg

תמונה 053.jpg

תמונה 032.jpg

פורסם

ניראה מרשים ומבטיח, אבל בפעם הבאה תצרף תמונות גדולות יותר כדי שנוכל לראות יותר טוב.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

את התמונות הורדתי מהשרשור הקודם והם ירדו בגודל הזה התמונות הבאות יגיעו ברזולוציה גבוהה יותר.

את התמונה הכללית הבנת.

פורסם

מיותר לציין שמערכת החשמל שופצה גם ומה שנשאר כרגע לפתור זה משבה או מנגנון להרמת הפנסים (אולי של מזדה F).

אצלי ברכב נתקלתי בבעיה דומה, גם אני בררתי על המנגנון של מזדה 323F.

מסתבר שהמגנון זהה אחד לאחד חוץ מהעובדה שאצלי הטיימר לא יושב על הידית אורות ובמזדה הוא מובנה בידית הזו.

בשבילי האפשרות הזאת ירדה מהפרק, לא יודע איך זה אצלך אבל לפני שאתה משלם על משהו קח בחשבון שיתכנו שינויים.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

מעניין לשמוע איך הרכב הזה התגלגל לארץ וליידים שלך?

יש עוד כאלו?

מה עלה בגורלן?

האם ה Matra Rancho היא אחות בדרך זו או אחרת?

למיטב זכרוני גם כאלו התגלגלו לכבישי ארצינו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אותי מעניין איך מוצעים בעלי מקצוע שמוכנים/יודעים/רוצים לעבוד על רכב כזה?

אני מאמין שהחלקים דיי ייחודים לרכב, לא?

משכנתא זה קל

פורסם

בקשר לפחחות אתה צודק צריך מישהו שבאמת מבין ומוכן לעבוד על הרכב במחיר שםוי שזה כולל בניות לפי תמונות שהורדתי מהאינטרנט הרכבה של הרכב ושוב תיקונים והתאמות.

לגביי החלק המכני הרבה מכונאים טובים יכולים לעבוד על הרכב רק שהם לא רוצים כי לפעמים נתקעים בלי חלקים ולוקח המון זמן.

למזלנו יש לנו מכונאי בחסד שהרכב עמד אצלו במוסך מאחור כחצי שנה ועבדו על הרכב לפי אספקת החלקים.

אני יודע שאם מישהו אחר יבא עם רכב אספנות הוא לא יכניס את הרכב לפרויקט רק לתיקונים קטנים.

מיותר לציין שבשוטף אני מטפל אצלו ברכבים רגילים שהתיקון אצלם יותר קל ופשוט.

פורסם

עוד קצת התקדמות מהמרכב קצת מתכת שנמצאת על הפיבר הוחלט על ניקל במקום שחור.

החלקים נראים חדשים אבל אציין שהם אחרי הורדת הצבע הישן וציפוי ניקל בגולומנטה.

תמונה 064.jpg

תמונה 062.jpg

תמונה 059.jpg

תמונה 057.jpg

תמונה 056.jpg

• תוכן חדש...