Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב (מודל שבעים ושמונה נפגע בתאונה לפני כשנתיים (בזמן שלא היה אספנות) ונרשם כטוטל לוס במשרד הרישוי.

עכשיו כשאפשר להפוך את הרכב לאספנות האם יש סיכוי להחזיר אותו לכביש ?

פורסם

תנסה לדבר עם שמעי

יכול להיות שהכריזו אז טוטל לאוס בגלל שהתאונה הייתה יותר משווי הרכב

דבר איתו שיתן חוות דעת אפילו אולי ישלח אותך למוסך

ואז יבדקו עם יש פגיעת שילדה שאסי וכל זה עם לא

אני מאמין שיסכימו להחזיר אותו לכביש כי הוא עדיין נשאר בטיחותי

והשאלה הנוספת זרקו את ניירות הרכב שזו עוד בעיה

פורסם

"זרקו ניירות"- ממש לא בעיה, מה זה משנה- הולכים למשרד הרישוי, ומוציאים ניירות חדשים! שום דבר לעולם, ואני מדגיש- לעולם לא נזרק מהמחשב, האוטו לעולם נשאר רשום על מי, שהיה רשום אחרון!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לדעתי אפשרי

רק עכשיו קיבלתי רשיון הורדה אדום אמנם בטעות,

ובעמדה מספר 1 הציבו דרישות קצת מוזרות כמו להביא מסמך מעורך דין ולספר למה אני רוצה להעלות את הרכב,

אבל בגדול אני חושב שזה אפשרי.

אתה יכול להתיעץ באתר של משרד התחבורה

יש שם אפשרות לשלוח אי מאייל ותקבל מהם תשובה ברורה.

בהצלחה

פורסם

מה שאתה קיבלת- זוהי בדיוק הדרישה בעת החזרת הרכב אחרי ה"טוטאלוסט"/השבתה "מרצון" ע"י הבעלים. ואז כמובן, שהם רוצים הסבר- מדוע, לעזאזל, קודם השביתו את האוטו, ועכשיו פתאום רוצים להחזיר! לא אמורים לשאול את זה כאמור, אם האוטו (כמו במיקרה שלך) הורד הורדה "אוטומטית" ע"י המחשב בגלל חוסר טסטים של כמה שנים!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...