Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב מצויין בחתימה.

מצבו כרגע הוא כרגיל אין תקלות.

האוטו עומד על קצת מעל 120K, והא מ 2001.

לדעתי פשוט הגומיות עשו כבר את שלהם ואולי גם התושבות.

יש איזשהיא חשיבה על להחליף ג'אנטים מ 15 ל17 ולרדת בחתך של הצמיג ולקחת משהו דביק יותר מהסטנדרט, להחליף בולמ"ז (אולי קויל אובר) בלי הנמכה, להוריד ספייסרים של ס"מ 1 שנמצאים בראש הבולם, ולהחליף את הגומיות לפוליתילן או משהו כזה, ולהחליף תושבות מנוע וגיר.

א. אם אפשר חו"ד מאנשים שכבר עשו את השינוי בין 15 ל 17 כמה זה פוגע בנוחות נסיעה?

ב. כמה זה ישנה לי להחליף רק בולמים או קוייל אובר? הקפיצים החדשים בעלי קבוע שונה מהמקוריים?

ג. איזה גומיות בחלק הקדמי של המרכב יש להלחליף חוץ משל המייצב? ולאיזה גומיות ומאיפה קונים?

ד. תהיה תועלת בלהחליף תושבות גיר ומנוע שלא נגעו בהם מעולם? או להחליף רק את הגומיות שהם?

תודה מראש לעונים.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

קוילאוברים של רוב החברות במצב הכי גבוה שלהם הם יותר נמוכים מהמקורי,

החלפת הגומיות של הרכב למשהו יותר חזק תוכל למצוא אצלנו (PIT-STOP) של חברת POWER FLEX

לגבי עלות בולמים קפיצים/קוילאוברים זה מאוד משתנה, תוכל לקנות מקורי/תחליפי או משהו שסתם ליופי או לקנות משהו שישפר לך את האחיזה בצורה משמעותית.

קוילאובר (מדובר על החברות הרצניות) מגיע מכויל יותר קשה מבולם וקפיץ גם בגלל האופציית הנמכה.

לגבי גומיות (בושינגים) אם אתה מחפש משהו תחליפי תוכל למצוא בכל חנות חלקי חילוף רגילה.

להחליף גומיות לא תקינות/סדוקות תמיד מומלץ ורצוי.

נתי

PIT-STOP

פורסם

אני החלפתי כריות בולמים קדמיות שהיו גמורות לגמרי. שיפר משמעותית את השיכוך, מורגש במיוחד במעבר על באמפרים.

בקשר לג'נט : כבר הייתי ב18 אינץ' ואין מצב שאני חוזר לשם הפגיעה בנוחות לטעמי לא שווה את תוספת האחיזה.

אם כבר אז תחפש ג'נט 16 של GTI מקורי, לדעתי הפשרה הכי טובה לרכב הזה. הרבה אנשים מוכרים.

בקשר לבולמים, רוב הסיכויים שהם כבר לא במצב מי יודע מה טוב, אבל מדובר בהשקעה של כמה אלפי שקלים לקוילאוברים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...