Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הרכב נוסע ומטופל טוב אין שום סיבה למכור ב3000שח והוא יכול להמשיך לכיוון האספנות. אם זאת נבלה ( איזה צרפתיה מתפרקת ) שיהיה לה בכיף, שיפרקו לה את הצורה! גם ככה אף אחד לא יקנה. :)

פורסם

מה אתה אומר! אני לפני כמה חודשים קניתי BX עם טסט ב-600 ש"ח! כמובן, שהאוטו דרש, ועדיין דורש השלמות/תיקונים, אבל בשורה תחתונה- היה לי אוטו שנראה מצויין (ויעידו על כך מי שראה אותו כבר) עם טסט ב-600 ש"ח! בסדר, "צרפתיה מתפרקת", טוב? אבל, אחרי שקניתי אותה, אם ארצה, וכאשר יהיה לי כסף "פנוי"- אשקיע מתי וכמה שאוכל, כדי להגיע למצב "מושלם"! ולא הייתי עושה זאת, לו הייתי צריך ליקנות אותה באותו מצב בלפחות 3 אלף! הבנת את זה?:evil: 600 ש"ח- זהו בערך הסכום, שאני מאמין, שכ"א יכול מבלי לחשוב אפילו, להוציא "בשליפה" מהכיס עבור משהו, שלא בטוח, שצריך. לא 3 אלף! העיקרון ברור?

יש לי חבר, שלא מצליח למכור אוטו שלו, שגם "צרפתיה מתפרקת"- אבל הוא ממש לא מתפרק, אגב, שכבר מזמן "רכב אספנות" אפילו- גם ב-3 אלף! והאוטו נוסע יומיום, עם טסט! אז מה יעשה עכשיו הבן אדם- יגיד: "^אממק, התייאשתי- וימכור אותו לברזל ב-3 אלף!!!!!!!!!!! מצויין לענף האספנות, אין מה להגיד...:evil: והאוטו, אגב, נדיר! (כמובן, שהוא לא יעשה את זה, אני אהיה ראשון, שיהרוג אותו, אם רק יחשוב על האופציה- אבל כמה יש כאלה, שכן? לא מאמינים?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אם אתה מנצל היטב את הסיטרואן הזו ומוציא ממנה גם הנאה גם כסף מפרנסה וגם חוסך מימון יקר עשית עסק טוב מאוד,אבל בשביל להראות לחבר'ה תראו יש לי BX ולהשתעבד לטיפול בה אז ממש חבל על כל מאמץ.

ברור לכל שבנות עשרים "שנותנות" הרבה בתמורה כדאיות אלף מונים מ3000 ,(וזה לא 3000 זההרבה פחות).

פורסם
רכבים מתחילת שנות ה80 יהיו כנראה מאחרוני רכבי האספנות כי כנראה שמעט מאוד רכבים משנתון מאוחר יותר ישרוד את תוכנית הגריטה.

http://www.sviva.gov.il/Enviroment/bin/en.jsp?enPage=BlankPage&enDisplay=view&enDispWhat=Object&enDispWho=News^l4884&enZone=news

בקרוב יציף אותנו גל חדש של אופנועי אספנות מבציר 80 ואילך.היו אלה שנים מעולות לכל הרוכבים בארץ,בניגוד לשפל המורלי הפוקד אותם כעת בעקבות מחירי הביטוח,משבר שטרם היה כמותו לכל האופנועים בארץ,אין לזה תקדים בארץ.

פורסם

לא הבנתי אותך- על איזה "ניצול ופרנסה" אתה מדבר?! -זהו רכב אספנות שלי לכל דבר, אני לא צריך אותו לנסיעות, וכן- אני נהנה מ"סתם" להגיד לחברה: "תראו, יש לי BX"! כמו, שלדעתי עושים 90% לפחות מהאספנים האמיתיים- מחזיקים רכב כי נהנים מהעובדה, שיש להם אותו ואפשר "לרוץ לספר לחברה", אלא מה?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
בקרוב יציף אותנו גל חדש של אופנועי אספנות מבציר 80 ואילך.היו אלה שנים מעולות לכל הרוכבים בארץ,בניגוד לשפל המורלי הפוקד אותם כעת בעקבות מחירי הביטוח,משבר שטרם היה כמותו לכל האופנועים בארץ,אין לזה תקדים בארץ.

ואז הכל ייגמר...:? האם אתה חושב, ש"למעלה" מטומטמים?:roll:

פורסם
ואז הכל ייגמר...:? האם אתה חושב, ש"למעלה" מטומטמים?:roll:

בדיוק כך,למעלה ברשויות לא מטומטמים,למטה במשתמשי הקצה...תסיק לבד,על פי העסק הביש אליו נקלעו הרוכבים.

יותר מכך,הדובדבן שבקצפת זה שהניע את הרכישות והשדרוגים מה שנקרא "כאב וסבל" עומד להלקח מאיתנו...אחרת בלי לקחת אותו לא תיהיה כפי הנראה עיסקה,לא לחינם מתעקשים נציגנו שלא להחזיר את הדובדבן הזה,עליו בוצעו מימוני חובה ושדרוגי כלים ללא הרף,נכון באוצר אין מטומטמים,ממש לא.

פורסם
אם הרכב נוסע ומטופל טוב אין שום סיבה למכור ב3000שח והוא יכול להמשיך לכיוון האספנות. אם זאת נבלה ( איזה צרפתיה מתפרקת ) שיהיה לה בכיף, שיפרקו לה את הצורה! גם ככה אף אחד לא יקנה. :)

את זה אומר אדם שאין לו שמץ של מושג ברכב, ובטח שלא באספנות.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

ועוד דבר שכחתי לציין: אם עד עכשיו היה ניתן ליקנות אוטו שלם לחלקים במחיר של חלק- אז, אחרי, שהכל יילך לברזל- איפה נשיג חלקים, לכל הרוחות?!?!

פורסם

גנדי בדרך כלל תורמי האברים ללא טסט ואז אין את הגריטה כי הרכב לא בסטטוס.

מה שכן יכול להיות שאנשים יעבירו רכבים טסט רק על מנת לקבל את הכסף.

פורסם
גנדי בדרך כלל תורמי האברים ללא טסט ואז אין את הגריטה כי הרכב לא בסטטוס.

מה שכן יכול להיות שאנשים יעבירו רכבים טסט רק על מנת לקבל את הכסף.

את ה"גל" הזה של כלי הרכב יהיה עוד ניתן להציל. ומה אחריו? מכוניות משנתון מתקדם יותר יהיו קשות מאוד להשגה שלא להגיד בלתי אפשריות להשגה.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

אני מוכן לקנות כמה רכבים נדירים \ מעניינים עם טסט ב 3000 ש"ח מתאים לי היום ויתאים לי גם בעוד שנה.

גם ככה כל מי שיש לו רכב אספנות או שמתקרב לכך בשנים דורש מחיר גבוה מזה.

פורסם

אתה טועה, כלומר זה עניין אישי לגמרי: מה זה "מעניין"! אותי למשל מעניינים כמה רכבים "עממיים" משנות ה-90 המוקדמות. אני לא יכול להרשות לעצמי ליקנות אותם גם ב-3 אלף- כי אני צריך את הכסף הזה למטרות האחרות, וגם ככה חסר לי! אז, האופציות שלי היו: לחכות, עד שהמחירים יירדו לכמה מאות (ריאלי- ראה דוגמה שלי עם ה-BX, ויש לי עוד הרבה שעלו פחות מ-1000 ש"ח), לחפש מישהו "נואש" למכור- שוב בכמה מאות שקלים, או לחכות, עד שיהיה לי כסף פנוי בסכונים הנ"ל. ומה עכשיו אני אמור לעשות בדיוק?! -הרי הדבר הזה שולל את כל האופציות הנ"ל ממני! ואני לא חושב, שאני לבד!:cry::evil:

• תוכן חדש...