Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם מישהו יודע איפה בארץ או בעולם ניתן להשיג חלקים לקרבורטור stromberg zenith 150 cd?

חבר לעבודה מצא לאחרונה קרבורטור סטרומברג חדש לוולבו 121 שלו ב eBay ב $80. בארץ רצו 900 ש"ח לשפץ לו את הישן...

נמרוד

פורסם
האם מישהו יודע איפה בארץ או בעולם ניתן להשיג חלקים לקרבורטור stromberg zenith 150 cd?

חבר לעבודה מצא לאחרונה קרבורטור סטרומברג חדש לוולבו 121 שלו ב eBay ב $80. בארץ רצו 900 ש"ח לשפץ לו את הישן...

נמרוד

פורסם

נמרוד

בוולוו יש סטרומברג 175cd הוא יותר נפוץ וניתן למצוא לו חלקים גם בארץ.לצערי אני מחפש דווקא את הדגם הפחות נפוץ 150

פורסם

נמרוד

בוולוו יש סטרומברג 175cd הוא יותר נפוץ וניתן למצוא לו חלקים גם בארץ.לצערי אני מחפש דווקא את הדגם הפחות נפוץ 150

הכל צריך לעשות בשבילך?

קבל:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=34198&item=2467153019

נמרוד

פורסם

נמרוד

נמרוד ראשית תודה רבה לך.

שנית אני מחפש חלקים לקרבורטור ולא קרבורטור שלם. ראה כותרת.

אגב החלק שאני מחפש לא נמצא על הקרב' בקישור שצירפת, אחרת הייתי קונה את כולו בשביל החלק.

האם אתה יכול לעזור לי לגבי חלקים לקרבורטור?

פורסם

נמרוד

נמרוד ראשית תודה רבה לך.

אגב החלק שאני מחפש לא נמצא על הקרב' בקישור שצירפת, אחרת הייתי קונה את כולו בשביל החלק.

פנה למוכר של הקרבורטור השלם ב eBay ותשאל אותו אם יש לו את החלק שאתה צריך או אם הוא יודע למי יש. הוא מציין בתאור הפריט שהוא מפנה מלאים שנותרו לו מהתקופה שתיקן טריומפים, מה שמחשיד שאולי יש לו איזה סנטימנט לענין, וירצה לעזור לך.

כמה פעמים יצא לי להגיע בצורה זו לדברים שחיפשתי: אדם אחד מוביל אותך לבא וכך הלאה. בדרך אתה מפטפט עם אנשים בעלי ענין משותף לשלך כך שזה לא הפסד זמן מחלט. לאחרונה הייתי צריך איזה פס קישוט. פניתי דרך פורום LTD (יש דבר כזה תאמין או לא) ומישהו משם הפנה אותי למגרש גרוטאות בניו יורק שהפנה אותי למחסן חלקים ישנים-חדשים (NOS) באוהיו שהחזיק את החלק. שישים וחמישה דולר מאוחר יותר, החלק היה אצלי.

נמרוד

פורסם

נמרוד

נמרוד ראשית תודה רבה לך.

פנה למוכר של הקרבורטור השלם ב eBay ותשאל אותו אם יש לו את החלק שאתה צריך או אם הוא יודע למי יש. הוא מציין בתאור הפריט שהוא מפנה מלאים שנותרו לו מהתקופה שתיקן טריומפים, מה שמחשיד שאולי יש לו איזה סנטימנט לענין, וירצה לעזור לך.

כמה פעמים יצא לי להגיע בצורה זו לדברים שחיפשתי: אדם אחד מוביל אותך לבא וכך הלאה. בדרך אתה מפטפט עם אנשים בעלי ענין משותף לשלך כך שזה לא הפסד זמן מחלט. לאחרונה הייתי צריך איזה פס קישוט. פניתי דרך פורום LTD (יש דבר כזה תאמין או לא) ומישהו משם הפנה אותי למגרש גרוטאות בניו יורק שהפנה אותי למחסן חלקים ישנים-חדשים (NOS) באוהיו שהחזיק את החלק. שישים וחמישה דולר מאוחר יותר, החלק היה אצלי.

נמרוד

תודה עשיתי כדברך.

נראה מה יצא מזה.....

פורסם

נסה לדבר עם יעקב טורטן 050-378883 (לא בשבת) שיש לו פחות או יותר כל חלק אפשרי לכל דגם של וולוו ולפני כן היו לו כמה וכמה (אבל כמה וכמה) טריומפים. אומרים שלפעמים הוא צועק ולפעמים הוא יקרן - אבל יש לו לב זהב וקטלוג חלקים בגולגלת.

בהצלחה.

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

• תוכן חדש...