Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם בעל הדשבו קרם שנסע ביום ב (אתמול )בשעה 0908 מכוכב יאיר לקיבוץ אייל- קורא מודעה זו שידע:

א. הדשבו נחמדה.

ב. אני לא הייתי "חותך " עם דשבו וולו טנק 164.

ג.למרות הנטיה לחסכון בדשבו. כ"שחותכים" ממש מומלץ להשתמש במכוון לאיתות.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

בעל הדה-שבו הוא איש יקר ומדהים. הוא בנה את הדה-שבו הזו כמעט מ-0 לקראת המפגש העולמי של מכוניות דה-שבו שהתקיים בקייץ האחרון בצ'כיה.

בפעם הבאה שאתה רואה אותו עקוב אחריו לקיבוץ אייל ולעיניך יתגלה מחזה מופלא של מוזיאון המכוניות שלו (פתוח בשבת לפני הצהריים) המורכב בעיקר ממכוניות אנגליות.

עפר

פורסם

לכל חובבי הספורט האתגרי...

אם אתם חייבים בכביש בן 3 מסלולים לחתוך מהנתיב הימני לנתיב השמאלי

ואם אתם חייבים לעשות זאת במפתיע וללא איתות

אולי כדאי לשקול רכב שונה מדהשבו.

פורסם

ואני מניח שעוד יותר לא נעים לקבל בראש מוולוו, ובכלל מכל אוטו אחר, כאשר אתה יושב בדה שבו והוא נכנס בך! חברה, רבבק, זהירות ונימוסים עוד אף אחד לא ביטל, גם אם אתם עם הרכב אספנות הכי-מדהים!:evil: וזה לא ממש היה עוזר לאותו האיש היקר, שדי ברור לי מי הוא, העובדה שהוא אספן בין המכובדים בארץ ואומן אמיתי- לו יוסי לא היה מספיק לבלום עם הוולוו שלו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הגם שפותח השרשור צודק בדבריו - ובהנחה הסבירה שדעתו של נהג הדה-שבו היתה מוסחת רגעית(יכול לקרות לכל אחד) - מדהים אותי לגלות לא מעט נהגי וולוו שיזכירו לשומע שהם נוהגים בטנק ואבוי לזה שיכנס בהם.

קצת בגרות, חברים. עם הרכבים המשוריינים סיימנו בגיל 21, לפחות בסדיר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

שרשור לא במקום.

אין להלבין פני חברך ברבים.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

בגלל זה אף אחד לא אמר את שמו, למרות שכולם הבינו- כי מכבדים את הבן אדם!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הגם שפותח השרשור צודק בדבריו - ובהנחה הסבירה שדעתו של נהג הדה-שבו היתה מוסחת רגעית(יכול לקרות לכל אחד) - מדהים אותי לגלות לא מעט נהגי וולוו שיזכירו לשומע שהם נוהגים בטנק ואבוי לזה שיכנס בהם.

קצת בגרות, חברים. עם הרכבים המשוריינים סיימנו בגיל 21, לפחות בסדיר.

שימרון, שכחתי כבר איך ניראת וולבו :-D

volv 004.JPG

volv 053.JPG

volv 180.JPG

volv 266.JPG

עדי גולדנברג 13399

פורסם

בארוע הזה הוולו הוא 164 ...כמוצג בצילום.

(לטובת ההשכלה האספנית רק ה164 זכה בארה"ב לכינוי טנק וגם זאת רק לאחר שהסוכן בארה"ב

פרסם פוסטרים של 164 לייד טנק ועל הכרזה כתוב משהוא בנוסח "איתם אתה בטוח ")

volvo164nr.jpg

פורסם

כפי שכתב צדיק אחד בסדום : כמעט כולם היו באירוע, חרצו משפט ואמרו את דברם . ובכן אם זיכרוני אינו מטעני זו לא פעם ראשונה שבעל ה "טנקגלה" "נטפל" לאספן זה או אחר .

א. אם הרכב שלך חזק ומהיר לא היית נדבק אליו כל הדרך מכוכב יאיר ועד לקבוץ .

ב. אם כבר , תן כבוד לרכב עתיק משלך ותן לו להשתלב בבטחה .

ג. בבדיקה שנערכה , הווינקרים עובדים כראוי , אולי היית מהופנט מיופיה של הדה שבו .

ד.זו דה שבו "חיה ", עובדה גם באוסטריה התפעל השוטר ממהירותה :lol:

לסיום כולנו חברים לאותו שיגעון ,בקיצור קצת חברות , קצת סובלנות וכולם מגיעים בשלום .

אודי.

• תוכן חדש...