Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני כבר שלושה שבועות רואה רכב אספנות דומה לשלי ואתמול ניגשתי לראות מקרוב , וראיתי שאין בו דבר אחד נעול..

לא הדלתות ,לא המכסה מנוע שום דבר הכל פתוח.

השאלה היא למה?

במיוחד כשכל כך הרבה גנבים מחפשים את הרכבים האלה.

הרכב עם כמה דפיקות בפח ובכנפיים ,טסט עד סוף דצמבר ,צמיגים חדשים, צבע חדש וחובבני.

חשבתי שאולי הוא נתקע אך למה שלושה שבועות באותו מיקום ?!

לא לבקש מיקום כי אני לא ייתן.

אני רק שואל -למה?:?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
שלום,

אני כבר שלושה שבועות רואה רכב אספנות דומה לשלי ואתמול ניגשתי לראות מקרוב , וראיתי שאין בו דבר אחד נעול..

לא הדלתות ,לא המכסה מנוע שום דבר הכל פתוח.

השאלה היא למה?

במיוחד כשכל כך הרבה גנבים מחפשים את הרכבים האלה.

הרכב עם כמה דפיקות בפח ובכנפיים ,טסט עד סוף דצמבר ,צמיגים חדשים, צבע חדש וחובבני.

חשבתי שאולי הוא נתקע אך למה שלושה שבועות באותו מיקום ?!

לא לבקש מיקום כי אני לא ייתן.

אני רק שואל -למה?:?

לדעתי זה רכב גנוב

נסה ליצור קשר עם מוקד 100 שיבקדו את הרכב...

ככה מצאו את הסובארו פשע של אמא שלי לפני 9 שנים...

הוא נגנב ואחרי חצי שנה מישהו דיווח על סובארו מודל 80 שעומדת הרבה זמן ואז התקשרו אלינו הביתה ובאמת זה הייה האוטו שלנו!

לך תדע.

כל מי שנגנב לו הרכב זה מופיע במסוף המשטרתי.. ככה נראה לי

פורסם

טוב אז מהיום הוא נעלם.

הרכב נעלם היום, אני מקווה שעל ידי הבעלים ולא נגנב.

הרכב הוא חיפושית גינס ירוקה עם שתי פסים לבנים ,עמדה בצומת בני דרור ליד תחנת הדלקה ,שוב אני מקווה שהיא לא נגנבה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...