Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

יש לי שאלה? יש בבעלותי פיאסטה שנת 80 עם מנוע 950 גמור.

ויש לי פיאסטה עם מנוע1116 שנת 85 לפירוק. האם אני יכול להרכיב מיבחינת חוקיות מנוע של 85 על 80? (1116 בימקום 950).

תודה מראש ושבוע טוב.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

אין פה אף אחד שיודע?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

היי.

ממה שאני מכיר, אין כל בעיה.

מנועי ה957 שרתו גם את הפיאסטות ה-קצת-פחות-זקנות. ואני מניח ששניהם בעלי גיר 4 הילוכים (לפחות ה80) ככה שאין כל בעיה.

צפה בה"פ.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

עידן, טכנית ברור, שכן- אבל כלל לא בטוח, שמשרד הרישוי ייתלהבו מזה...:x

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לדעתי באם בשנת 80[שנתון הרכב שלך] היתה אופציה למנוע גדול יותר אין בעיה מבחינה חוקית.

יש גם משהוא בחוק שאומר שניתן להתקין מנוע גדול יותר [עד 10% כמדומני].תשובות מדויקות ניתן

יהיה לקבל מבוחן או מוסך מורשה

פורסם

גנא,

אני בספק אם איזשהו בוחן רכב ישים לב להבדלים שבין מנוע 957cc של פיאסטה 80 ל-1117c של פיאסטה 85 או 1300 של פיאסטה 93...

:twisted:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

על זה אני לא מדבר...:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אולי פשוט יותר לפנות למשרד התחבורה,בידם יש כבר את כל האישורים שאושרו לגבי כל דגם ודגם (וישנם לא מעטים כאלו).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

יש אפשרות ליפנות אליהם טלפונית?

פורסם

עדיף "ברגל", כי הם לא ממש אוהבים לדבר בטלפון, ככה לא תהיה להם ברירה...:-D עמדה מס' 1, זה מה שאתה צריך לדעתי!

פורסם

יבואן פורד מאז התחלף והיבואן הנוכחי לא מעוניין לקחת אחריות.

אתה צריך לדבר עם חגי מעמדה מס' אחד במשרד הרישוי.

טיפוס לא נעים בעליל...

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

תרשה לי לחלוק עליך- לדעתי הוא פשוט עייף מהעומס, ואם באים אליו בצורה עניינית- בד"כ ישמח לתת תשובה. עד כמה, שזכור לי, כמובן!

• תוכן חדש...