Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוך כדי שיטוטים באוטו-טריידר קלסיק, נברתי גם בדור הספציפי של הפאקארד הנ"ל שמעניין אותי. זו הפאקארד האחרונה עם מנוע 8 טורי - והאחרונה שיוצרה בסטנדרטים האיכותיים של החברה היוקרתית הזו. פאקארד התמזגה לסטודיבייקר - ולדגמי 1955 כבר היו מנוע V-8 חדש ואיכות בניה נמוכה יותר. הפאקארדים האחרונים, שכונו בלעג פאקארדבייקר, היו לא יותר מסטודיבייקר קומנדר ברמת גימור ואיבזור יוקרתיים יותר. למרבה השמחה, מחירי הפאקארדים משנת 1948 והלאה די זולים.

במחיר המבוקש - ואם המצב הוא אכן כמתואר, זו נראית לי עסקה מאד מעניינת.

http://www.autotraderclassics.com/find/vehicle/vehicleDetail.xhtml?adId=202680&actionMethod=find%2Fvehicle%2FvehicleSearchResults.xhtml%3AuShipController.init&conversationId=75808

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
תוך כדי שיטוטים באוטו-טריידר קלסיק, נברתי גם בדור הספציפי של הפאקארד הנ"ל שמעניין אותי. זו הפאקארד האחרונה עם מנוע 8 טורי - והאחרונה שיוצרה בסטנדרטים האיכותיים של החברה היוקרתית הזו. פאקארד התמזגה לסטודיבייקר - ולדגמי 1955 כבר היו מנוע V-8 חדש ואיכות בניה נמוכה יותר. הפאקארדים האחרונים, שכונו בלעג פאקארדבייקר, היו לא יותר מסטודיבייקר קומנדר ברמת גימור ואיבזור יוקרתיים יותר. למרבה השמחה, מחירי הפאקארדים משנת 1948 והלאה די זולים.

במחיר המבוקש - ואם המצב הוא אכן כמתואר, זו נראית לי עסקה מאד מעניינת.

http://www.autotraderclassics.com/find/vehicle/vehicleDetail.xhtml?adId=202680&actionMethod=find%2Fvehicle%2FvehicleSearchResults.xhtml%3AuShipController.init&conversationId=75808

היתה לי בדיוק כזו[בעלת 4 דלתות שחורה] בשנות השמונים מנוע 8 טורי וגיר אוטומטי 2 הילוכים.

הרכב היה כבד [כ 2.5 טון למיטב זיכרוני] אולם הנסיעה היתה טובה וחלקה.העלת לי זכרונות...

פורסם

רכב יפה

קיימת פאקארד כזו לא במצב נסיעה אצל בחור ירושלמי,הרכב אינו בירושלים באחד המושבים מסביב

עופר בן צבי

פורסם
היתה לי בדיוק כזו[בעלת 4 דלתות שחורה] בשנות השמונים מנוע 8 טורי וגיר אוטומטי 2 הילוכים.

הרכב היה כבד [כ 2.5 טון למיטב זיכרוני] אולם הנסיעה היתה טובה וחלקה.העלת לי זכרונות...

מעניין איפה היא היום. יש לך מושג אם היא שרדה? ובכלל, למעט הפאקארד 1947 החיפאי(בצבע בורדו), האם נותרו פאקארדים בארץ?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

יש עוד אחת ישראלית טהורה 1948 שהיתה של הנשיא ויצמן (כנראה פרטית של המשפחה) במצב יפה חבויה אצל אספן שלא משתף אותנו באוצרותיו החבויים...

יתכן והפקרד שאתם מדברים עליה היתה במקור מחדרה? אם כן כשהיא היתה חדשה היא היתה של אבא של חברינו זליג מחדרה

שלמה דן גדרון

פורסם
יש עוד אחת ישראלית טהורה 1948 שהיתה של הנשיא ויצמן (כנראה פרטית של המשפחה) במצב יפה חבויה אצל אספן שלא משתף אותנו באוצרותיו החבויים...

יתכן והפקרד שאתם מדברים עליה היתה במקור מחדרה? אם כן כשהיא היתה חדשה היא היתה של אבא של חברינו זליג מחדרה

אכן מחדרה ..

פורסם
רכב יפה

קיימת פאקארד כזו לא במצב נסיעה אצל בחור ירושלמי,הרכב אינו בירושלים באחד המושבים מסביב

עופר אני חושב שהיא לימוזין זו שאתה מדבר

פורסם

אין על האמריקאים בקטע של שמירה על מכוניות... רכב בן 60 עם צבע מקורי וכ"כ מעט ק"מ. תמיד בגראז' סגור. היה לי פעם תחביב לטייל בין מכירות באינטרנט ולשמור תמונות של רכבים יפים.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
אין על האמריקאים בקטע של שמירה על מכוניות... רכב בן 60 עם צבע מקורי וכ"כ מעט ק"מ. תמיד בגראז' סגור. היה לי פעם תחביב לטייל בין מכירות באינטרנט ולשמור תמונות של רכבים יפים.

התחביב הזה קיים אצלי גם כיום

ובכלל אני אוהב דברים יפים

ראובן נזירי,

• תוכן חדש...