Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם ניתן לקנות ולהעביר בעלות על רכב כאשר רשיונות הרכב מופקדים והרכב ללא טסט כבר מספר שנים?

האם יש צורך בפרוצדורה מסובכת ע"מ להעביר בעלות?

הרכב מודל 1979 ולא הוסב לרכב אספנות.

פורסם

העבר לסטטוס אספנות ובצע העברת בעלות

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

רק שאתה מעביר לסטאטוס אספנות אתה חייב את בעל הרכב או את תעודת הזיהוי שלו+יפוי כוח מטעם המוכר.

אל תישכח להזכיר לפקידה לשחרר את הרכב על מנת שתוכל להעביר בעלות (אני הייתי צריך לחזור שוב למשרד הרישוי כי הפקידה לאזכרה לשחרר...)

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
אז ניתן להסיק שאפשר להעביר את הרכב לסטטוס אספנות גם כאשר הרכב ללא טסט וגם מופקדים?

התכוונתי לומר שאחרי הקנייה, רשיונות הרכב יישארו עדיין מופקדים או שאצטרך להעביר את הרכב טסט?

• תוכן חדש...