Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם.

חבר מהעבודה מעוניין לקנות רכב אספנות שזרוק לו בשכונה.

נסתי לשאול את השכנים,אף אחד לא יודע למי שייך הרכב.

הרכב היינו רכב אספנות שברולט נובה או משהו דומה.

נראה כי לפני זמן רב היה דף מודבק לשמשת הרכב האחורית ובו פרטים למי שמעוניין לקנות את הרכב אך כנראה שעם הזמן הכתב דהה ולא ניתן לראות.

שאלתי היא,האם ניתן לאתר את הבעלים ברדכים אחרות על מנת לקנות הרכב?

אין לי כבר קשרים במשטרה לגבי פלטי מסוף למינהם.

תמונות מצורפות

תודה לעוזרים.

IMG_0224.jpg

IMG_0223.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אם אני לא טועה, הרכב פורסם לא מזמן ביד 2 באיזור ירושלים, נסה לחפש באתר. או שאולי יש חברי פורום שמכירים את הבעלים..

ד"א, מחק את המספר רישוי לפני שיימחקו לך את התמונה. :wink:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

בכוונה לא מחקתי,אני מקווה שמשיהו מהפורום יזהה הרכב ויעזור לאתר את הבעלים לפי המספר.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

בהיכרות עם הקונה הישראלי המצוי מישהו יאתר את הבעלים וינסה לקנות את הרכב בעצמו כמובן אם המחיר אטרקטיבי.

אם המחיר גבוה יעבירו אליך. בדרך כלל בהתחלה נותנים קצת פרטים מזהים.

פורסם

מה שאומר, כנראה, שהבעלים ממש לא מעוניין למכור, ואין לו כח לבלבולי שכל בסגנון "אולי בכ"ז??"! אז, אני מציע לך, שתרדו מהעניין! מקסימום- תשימו עוד פתק! אגב, לא הבנתי- האוטו נוסע, או עומד? -בכל מיקרה, תמחוק את המספר- בתור בעלים של הרכב, אני הייתי רוצח מישה, שהיה עושה לי דבר כזה- מפרסם את האוטו שלי עם המספר, ועוד אומר, שיעזרו למצוא של מי הוא!:evil:

וכן, גם מה שאבישי כתב- טוב בכל מיקרה לא ייצא לך מזה, גם זה מניסיון- אני פעם ניסיתי לברר את הפרטים דרך מישהו, שאני לא מכיר, ואמר שיכול- ונחשו מה- שני רכבים שרציתי- באופן מוזר נעלמו יום למחרת אחרי שמסרתי לו את המספרים!!! אחרי ששנים עמדו!:evil: יותר טעויות כאלה אני לא אעשה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מה שאומר, כנראה, שהבעלים ממש לא מעוניין למכור, ואין לו כח לבלבולי שכל בסגנון "אולי בכ"ז??"! אז, אני מציע לך, שתרדו מהעניין! מקסימום- תשימו עוד פתק! אגב, לא הבנתי- האוטו נוסע, או עומד? -בכל מיקרה, תמחוק את המספר- בתור בעלים של הרכב, אני הייתי רוצח מישה, שהיה עושה לי דבר כזה- מפרסם את האוטו שלי עם המספר, ועוד אומר, שיעזרו למצוא של מי הוא!:evil:

וכן, גם מה שאבישי כתב- טוב בכל מיקרה לא ייצא לך מזה, גם זה מניסיון- אני פעם ניסיתי לברר את הפרטים דרך מישהו, שאני לא מכיר, ואמר שיכול- ונחשו מה- שני רכבים שרציתי- באופן מוזר נעלמו יום למחרת אחרי שמסרתי לו את המספרים!!! אחרי ששנים עמדו!:evil: יותר טעויות כאלה אני לא אעשה!

האוטו עומד יותר משנתיים.

סמני חלודה קשים על צלחות הבלם.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

הרכב פורסם ביד 2 באיזור ירושלים, המוכר מבקש כ-40,000. בזמנו לפני כ3 שנים ניסיתי ליצור איתו קשר כי לא היה רשום במודעה מחיר, לאחר זמן קצר הוא רשם את המחיר באתר יד2. בזמנו גם לא ענה לטלפונים

הוא היא והם יוצרים את האני

• תוכן חדש...