Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום, אני חדש כמו שרואים (מבחינת הודעות) עד כה נהנתי מלקרוא הרבה חומר מועיל גם בנושא חוקיות בשיפורים קוסמטיים ומכניים גם כן הידע שלי הועשר פלאים ותודה לפורום.

ברשותי הונדה אקורד 2001 דגם אנגלי, עשיתי חיפוש בפורום למצוא משהו לגבי חוקיות אגזוז, יש לי 2 אגזוזים זאת אומרת אני אצטרך משהו תואם כפול או איך שזה נקרא, לא מדובר ברעש או אגזוז פתוח וכל הדברים האלה נטו כיסוי שיהיה יפה יותר ומכאן עולות כמה שאלות מאחר וגם לא ממש מצאתי באתרי אביזרים.

1.האם מישהו יכול לייעץ על מקום שממנו ניתן לרכוש

2.איך המשטרה מגיבה על דבר פשוט כזה (כן ידוע שאין שפיות לפעמים בארצנו) קראתי פה על הורדות מהכביש על כיסוי דוושות או שלא הבנתי נכון:lol:

3.בקרוב אזמין אנג'ל אייז בהזמנה אישית אמרו לי שאפשרי יהיה להפוך קסנון לחוקי אצלי, אחרי מקום מיוחד שבודקים וסוגרים את העיניין אחר כך ברישוי עם מסמכי תקינות, לא מתלהב ממש מאור כחול ומסנוור אבל מעוניין לשים משהו יותר נחמד מהאור הצהוב כי גם ככה מחליפים לאנג'ל אייז מה אתם אומרים אפשרי? חרטה? אינטרס מכירה?

מקווה שעזרו בשאלות חברה, ותודה מראש!

As soon you touch this limit, something" happens to you; suddenly you can go a little

bit further. With your mind power, your determination, your instinct

and your experience as well, you can fly very high."

פורסם

אריק,

'שיפורים' קוסמטיים כמו אגזוז למטרת רעש ו/או קסנון בשלל צבעים אינם מתאימים לרוחו ומטרת הפורום. עימך הסליחה.

כאן מתעסקים בשיפורים מכניים.

כרגע אין ב CF פורום יעודי לעניין והפורום הקרוב ביותר לעניין הוא הפורום הטכני.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
אריק,

'שיפורים' קוסמטיים כמו אגזוז למטרת רעש ו/או קסנון בשלל צבעים אינם מתאימים לרוחו ומטרת הפורום. עימך הסליחה.

כאן מתעסקים בשיפורים מכניים.

כרגע אין ב CF פורום יעודי לעניין והפורום הקרוב ביותר לעניין הוא הפורום הטכני.

לא התכוונתי לרעש בידיוק ההפך האם כולה כיסוי ליופי האם זה חוקי מה פסול בשאלה ומי דיבר על שלל צבעים בכלל שים לב למה שכתוב ומה שאתה אומר. וגם אם הנושא לא הכי מתאים לפה או לרוחו של הפורום עדיין מה הבעיה לעזור?

יש מישהו אחר שיכול לעזור על שאלות?

As soon you touch this limit, something" happens to you; suddenly you can go a little

פורסם

לאריק אין שום בעיה חוקית עם התוספות אגזוז רק שלא יבלטו יותר מידי באחורי הרכב.

ברכבים ישנים זה קצת מושך תשומת לב אבל לי לדוגמא זה עוזר יש לי אונו עם אגזוז בבניה עצמית ולא איזה משהו חאפרי תוצרת זבאאלה אלה משהו איכותי ושמתי על האגזוז הלבשה וגם כששוטר עוצר אותי ושואל אני מראה לו שזו רק הלבשה והוא ממש לא מניד עפעף .

ועוד דבר אריק יאשה מנהל הפורום.....

פורסם

אוקי תודה אסף :)

תיקנתי כמה מילים מיותרים שהיו בלי קשר לזה שהוא מנהל

עוד מישהו על השאלה האחרונה?

פורסם

הבעיה היא לא בעזרה. הבעיה היא בחוסר יכולתך לקרוא את כללי הפורום בעודך מתארח אצלו.

כמו כן, אין לצטט את ההודעה שמעל.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...