Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז אני חדש כאן..

ברצוני לרכוש רכב : רנו מגאן קופה 1.6-1.8

ידני בעיקר

ואני רוצה לפני כל התוספות חיצוניות לשפר מתחת למכסה מנוע

קודם כל אני צריך חוות דעת שלכם

אני עוסק בתחום המכונות תעופה,אבל ברכבים זה טיפה שונה..

קודם כל האם זה אפשרי לשים סעפת יניקה מינרוסטה במנוע אטמוספרי?

האם זה יעזור בתחום כל שהוא?

והשאלה שלי גם לגבי פילטר אוויר פתוח..

אני מודע לכך שיש יתרונות וחסרונות אבל אני מעוניין להתקין זאת בגלל שהוא מעניק נשימה יותר טובה למנוע

ואם יהיה אפשרי להתקינו במקום נכון ולא ממש "בתוך המנוע" שיקבל אוויר קר מבחוץ ולא מהמנוע

במה הוא בדיוק עוזר חוץ מהעניין של נשימת המנוע.

ואם יהיה לי תקציב זמן ורצון להתקין ברכב מע' QUICK SHIFT

מהלך הילוך קצר שלרכב יהיה ביצועים בישבילי לא בישביל דראגים או משהו.

הייתי רוצה כמה עצות ממכם וכמה טיפים ממכם

ושיהיה לכולם יום טוב :]

מיכאל.

פורסם

אתה יכול לשים גם סעפת יניקה מזהב טהור , ומצד שני סעפת שעשוייה מברזלים חלודים , אם הם יהו בנויות THE SAME ומתכוננות אותו דבר זה לא באמת ישנה מאיזה חומר הם .

וכן נירוסטה אפשרי , ביניקה הולכים בדרך כלל על אלומניום .

ועכשיו עזוב אותך שטוית ועזוב אותך מלהיות משתמש הזוי בקארספורום שפותח שירשורים הזוים עוד יותר ולדבר על דברים כמו קוויק שיפט שאין לך שמץ בכלל מה זה השטות הזו (ועשה לעצמך טובה את זה אל תרכיב במכוניות שלך )

חפש חפש חפש ועוד פעם חפש חומר באינטרנט ונסה להשכיל בלי סוף , אני מחכה לראות כבר אותך מפרסם פרויקט טורבו על מגאן , יש לך לצורך העניין חצי שנה בשביל חיפושים לרכב , שנה חיפושים להבנה בתחום ,איסוף חלקים וקניית מצלמה באיכות גבוהה על מנת לתעד .

בפקודה שלי נמתחתה מול המחשב , שאפתה אוויר והתחלתה .

זוז .

פורסם

קודם כל, ברוך הבא.

א. אני יודע כמה זה כיף לבנות תכניות בתיאוריה על רכב שעדיין אין לך וסביר להניח שגם אם אתה מתחיל לחפש עכשיו, לא יהייה לך בחודשים הקרובים. אז אתה מוזמן לחזור לקרקע. אתה עדיין לא קנית, שלא לדבר - נהגת על הרכב המדובר וכבר אתה רוצה לשפר אותו :?.

ב. לא משנה איזה רכב תחליט לרכוש, קח לך את הזמן להכיר אותו וליהנות ממה שהוא יודע לתת לך לפני שאתה רץ לשפוך כסף על שיפורים. אתה אפילו לא יודע אם תמצא רכב במצב טוב, ואם לא, כמה תצטרך להוציא על יישור קו כמו שצריך.

ג. אין רנו מגאן 1.8. יש 1.6 ו- 2.0. אם אתה מחפש ביצועים, רד מחיפושים אחר 1.6.

בהצלחה בחיפושים.

פורסם

נתחיל בזה שאתה תרשום לא בהדגשה אלא כראוי וכמקובל כאן בפורום.

נמשיך בזה שתקרא את כללי קארזפורום לכתיבה ראויה ובכך תוכל ליישם את בקשתי בשורה מעל.

ונסיים בזה שאתה תצטרך לקנות רכב ולא לשגע אותנו על קנייה עתידית, אם בכלל.

תודה.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...