Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח אם מישהו פה יוכל אולי לעזור או מכיר את התקנה והדרישה המוזרה שביקשו ממני היום בעמדה מספר 1.

יש ברשותי אופנוע 125 סמק רכב מיושן עוד לא אספנות שרכשתי לפני מספר שנים ,הצלחתי לאתר את הבעלים המקורי

והוא אף הסכים לעזור לי והוציא עבורי את הרשיונות ,רשיונות אדומים כמובן עם הורדה מאחר שלא היה לרכב טסט 14 שנה.

עד לפה הכל טוב ויפה ,אלא מה... בכדי להעלות את הרכב לכביש דרוש מכון תקנים לדברי הפקידה במשרד הרישוי,

בכדי לגשת למכון תקנים דרוש "הפניה למכון תקנים" שזה מוזר בפני עצמו וזאת מעמדה מספר 1 במשרד הרישוי.

סבבה בלעתי את הצפרדע וניגשתי לעמדה מספר 1..יושב מולי פקיד חסר סבלנות מסתכל לי על הרשיונות ואומר לי

"למה לך להעלות את האופנוע לכביש??? האופנוע הזה בלי טסט 14 שנה " והוא מסתכל עלי כאילו נפלתי מהירח או שאני מחפש לעשות משהו פלילי עם האופנוע לך תבין מה בראש שלו.

כולי מנסה להסביר לאדון שאני רק רוצה הפניה למכון תקנים ואז הוא אומר לי....

שלח את בעל הרכב לעו"ד תביא לי תצהיר מדוע אתה רוצה להעלות את האופנוע לכביש אחרי 14 שנה"

ואני שואל??? האופנוע לא גנוב , לא בדיוק האופנוע המושלם לשוד בנק, מה עובר על הבן אדם???

ושאלתי פה לאנשי הפורום.... מישהו שמע פעם על בקשה מוזרה שכזאת???

לדעתי משהו פה מסריח ולא הגיוני הרי זו חדירה לפרטיות...מה אכפת לו אם אני רוצה להעלות את האופנוע הזה לצורך הצגה במוזיאון או לצורך סרט כחול עלילתי שמתרחש בשנות ה 80 בתל אביב חח...השנתון של האופנוע הנל.

קיצר אני גם ככה כל פעם מרגיש לא בנוח מהבן אדם שעושה לי טובה הבעלים הרשום של הרכב...

משגע אותו ושולח אותו למרד הרישוי כבר פעמיים, עכשיו להביא לו תצהיר?? כמה אפשר להטריד אזרח שרוצה

לשפץ אופנוע נוסטאלגי כמה.

אשמח לשמוע תגובות ממומחי הפורום תודה אביב.

פורסם

לדעתי אתה צריך תקנה 309

יש כל מיני כאלה שעושים לך תקנה ועם זה אתה הולך למשרד הרישוי

איפה אתה גר

אתה עוד לא יודע שבמשרד הרישוי במדינת ישראל עובדים כאלה שאין להם שכל בקופסה

(אם המוח שלהם היה בזבוב הוא יעוף אחורה)

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

הבחור מהמכון תקנים אמר לי בלי "הפניה למכון תקנים הוא לא יכול לעשות לי את הבדיקה".

הגשתי תלונה למשרד התחבורה באי מאייל נראה אם אקבל תגובה לזה.

פורסם

אופנוע פנטיק 125 סמ"ק מחזיר אותי אחורה לגיל 17 ...

יצא לי בשנים האחרונות לראות רק אחד שכזה במפגש ביד אליהו .. נוסטלגיה ..

בד"כ קשה ללכת איתם בראש , מה גם שחבל על יום העבודה שלך ..

אישור / תצהיר מעו"ד יעלה לך 150 - 200 ש"ח בערך ..

פורסם

פאנטיק שראית ביד אליהו היא 50 סמק והיא שלי גם, אבל בגיל 16 החלום היה 125 ואני רוצה להגשים אותו.

הבעיה זה לא האישור מהעו"ד הבעיה זה להביא את הבעל הרשום של הרכב לעו"ד ,לך תסביר זו שזה הליך

קונבנציונאלי של משרד הרישוי, הבן אדם בסך הכל עושה לי טובה בקטע,הוא בכלל לא מכר אותו לי וגם זה היה לפני איזה 13 שנים.

פורסם

אני יודע, שזה הליך, אם מעלים לכביש רכב, שהורד ע"י הבעלים לצמיתות! לא ידוע לי, שצריכים את זה לרכב, שסתם לא עשה טסטים !

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אביב

באיזה מצב בדיוק הכלי ( הניירת שלו) ?

1.הורדה אוטומטית לרכב מיושן עקב אי חידוש טסט שנתיים ויותר ?

2.הורדה לצמיתות : הבעלים הרשום הלך והחזיר הניירות למשרד הרישוי וביקש לבטלם ?

זה שיש לך רשיון אדום זה בגלל שזה הדף שהפקידה הכניסה למדפסת , ולא כחול רגיל.

מה רשום לך בהיתרים והגבלות.

הפנטיק ששיפצת כל-כך יפה ששווה להתאמץ בשבילו.

השארתי לך טלפון בביקורי האחרון , תשתמש בו :?

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
אני יודע, שזה הליך, אם מעלים לכביש רכב, שהורד ע"י הבעלים לצמיתות! לא ידוע לי, שצריכים את זה לרכב, שסתם לא עשה טסטים !

אני גם חושב שהאופנוע הורד מהכביש לצמיתות ולכן דרוש המכתב מעורך דין,

אגב אם באמת הוא הורד מהכביש והצלחת להחזיר אותו לכביש אני מאמין שכולם ירצו לדעת על כך.

בהצלחה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אז ככה

הרכב בסך הכל אין לו טסט 14 שנה משנת 95

ההורדה בניירת התבצעה בשנת 2004

הוספתי צילום של הרשיונות

וגם אני שואל את אותה השאלה?? מדוע רשיון אדום לרכב שהורד בגלל חוסר טסטים??

אולי יש פה טעות של פקיד? למרות ששלחתי את בעל הרכב הרשום פעמיים לודא שאין טעות

אולי יש שינוי במגמה של משרד התחבורה לגבי רכבים ללא טסט מעל 10 שנים?? יש הנחיה כזאת מישהו מכיר?

צרפתי תמונות למומחים

תמונה 238.jpg

תמונה 236.jpg

פורסם

לפי דעתי ומנסיון עבר כנראה ששוטר תפס מישהו נוהג באופנוע הזה כאשר היה לו טסט ונתן לו הורדה מהכביש.

בכל השנים האלו וכנראה שלאחר הדו"ח לא החזירו את הרכב לכביש.

בזמנו היה צריך לעשות טסט כדי להחזיר את האופנוע לכביש.

בגלל זה הפרוצדורה.

פורסם

הסיפור עם השוטר נשמע מעניין אבל...רשום בפירוש שההורדה תסתכל ברשיון התבצעה בשנת 2004

ובשנת 2004 האופנוע היה פגר מת אצלי בחצר, שלדה שרופה שהמנוע מפורק ממנו.

ככה שזה לא ממש מסתדר לי בתיאוריה.

פורסם

רשום לך ברשיון כפל רשיון לאחר הורדה.

רשום גם מבוטל תקנות תעבורה משנת 2004.

אם היה רק תקנות תעבורה לא היו עושים לך בעיות כי זה נוהל רגיל של המחשב ובמשרד הרישוי מכירים בעיה זו. היו מוציאים לך רשיון לטסט עם דרישה למכון תקנים אם ככל הנראה לא היתה הורדה..

פורסם

אופנוע נדיר מאד ,נדמה לי שהיה להם קירור מים,לגבי הניירות כדאי לבדוק אם יש מגבלה כל שהיא אולי בכלל בוצעה הפקדה.

בכל מקרה כאשר יהיה אספנות יהיה אפשר להוציא הנירות.

חן.

פורסם

תקנות תעבורה זה (לרוב) הביטול האוטומטי לרכב מיושן לאחר שנתיים.

האם יש אפשרות שהבעלים (מ-1995) ראה ב-2004 שיש "התעסקות" סביב האופנוע כמו טלפונים וחיפושי אנשים ,והרי הכלי כבר מזמן לא אצלו, ופשוט הלך והוריד אותו לצמיתות.

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

לפני שנה שפניתי לבעלים הוא בכלל לא זכר שלפני 15 שנה מכר למישהו את הפאנטיק,

היתי צריך להזכיר לו על מה מדובר.

לא הוא אחלה בחור דוקא משתף פעולה, והוא בסך הכל רוצה לעזור לי.

הוא מכר את זה לבחור ירושלמי שאני קניתי ממנו, הירושלמי שמכר לי את האופנוע מכר לי שלדה

שהוא שרף אותה בשביל להוריד את הצבע,ומנוע מפורק,בלי גלגלים בלי כלום, ושלקחתי את הכל הוא אמר לי..

יש לי את הרשיונות האלו תקח אותם ואני אמרתי לו סבבה ולקחתי,

אחרי איזה 8 שנים נפל לי האסימון שיש מצב לשפץ את הכלי,היה לי את האמצעים,ופניתי לבחור שהרכב רשום על שמו,

עשיתי 144 והצלחתי למצוא את הטלפון שלו,מן הסתם הוא היה דיי מופתע.

• תוכן חדש...