Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר הימים האחרונים של הגשם, גיליתי שהגומיות החדשות (משקופי הדלתות ותא המטען) שקניתי לרכב בקיץ האחרון (טכנו-גום) לא מתפקדות. כצעד מנע ולחירום, רכשתי קופסת וזלין ומרחתי על כל הגומיות של האוטו.נראה שהאטימה השתפרה פלאים. האם זה באמת יכול להועיל? למישהו יש ניסיוון עם השיטה הזאת? אני בהחלט מתכוון לגשת לחנות שממנה קניתי את הגומיות ולהתלונן. הרכב עבר פחחות יקרה (מעל עשירייה) לשחזור הרצפה ולא בא לי לחזור על כך שוב.:?

פורסם

העכביש,

מקריאה של דבריך, מבלי לדעת באיזה רכב מדובר, אני מבין שרכשת גומיות מחנות מקומים למוצרי גומי. כלומר, לא קנית גומיות מקוריות. יכול להיות שהפרופיל של הגומי החדש, לא זהה לאורגינלי ומכאן הבעיה.

דבר נוסף, נסה לעשות "ריגולאז'" לדלתות, להדק אותן מעט יותר למשקופים, על ידי הזזת התפס של המנעול פנימה.

בהצלחה.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

מסכים עם קודמי,

אני מאמין שהיית צריך לבחור פרופיל יותר עבה, זה היה בטוח מונע נזילה,

קח בחשבון שיש פרופילים עם "מרזב" קטנטן שמונע ממים להיכנס בכל מקרה,

אצלי שמתי פרופיל יותר עבה, אמנם הדלתות ניסגרות בטריקה חזקה יותר אבל אין חדירת מים.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אני חושב שהבעייה היא לא בפרופיל. הפרופיל יותר עבה מהקודם. אני חושב שהמשטחים צריכים להיות חלקים ונקיים. אלא מה, נראה לי שהאיכות של הגומי שקניתי לא מספיק טובה מכיוון שכבר יש להם חריצים קלים.

בנתיים נראה שהטריק עובד. לא נכנסו לאוטו מים מהכיוון של הדלתות, ונראה שהוזלין דוחה היטב את המים, אך אני אצטרך אוטו יבש לגמרי בשביל לוודא זאת.

נראה לי שברכבים ישנים, פחות דייקו עם ההתאמה בין הדלתות למשקופים, אבל זאת רק התחושה שלי.

פורסם
בסוף האוטו יהיה יבש ממים, אבל אתה תהיה מלוכלך מ"הווזילין" :lol:

אהבתי, אתה 10!!

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

• תוכן חדש...