Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לא מזמן חנתה וולוו 122 ירוקה למכירה מול קניון קרית אונו לאחרונה פינו אותה עקב בנייה שם. האם מישהו יודע לאן עבר הרכב?

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם

אכן כן, וגם כשעמדה שם, ע"י הקניון, היתה מוצעת למכירה.

ממליץ לך לעשות חיפוש בשרשורים של "ענתיקות בדרכים..." בשנה האחרונה (לערך). הרכב הזה

הופיע שם בוודאות, אפילו עם טלפון שהיה על החלון.

אם אצליח לאתר, אתן לך את הקישור.

alfa 156 2.5.

פורסם

אינני יודעת מה עלה בגורלה, אך אני פרסמתי את ההודעה עם התמונות שלה, אתה יכל לראות אותה כאן :arrow:

הודעה מספר 49.

מספר הטלפון שהיה כתוב על חלון הרכב:

054-2339998

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

האם למשהוא יצא לבדוק את הרכב מקרוב..?

שוחחתי עם האיש והוא אמר שהרכב עשה מתיחת שילדה..שאלתי מדוע והתשובה היתה שנסעו עם מיתלים ותושבות לא תקינים..לא נשמע לי סביר..שיתבהר אלך לראות את הרכב.

לגבי המתיחה? הפחד שלי שמרוב שכבות הצבע יהיה קשה לראות האם באמת האוטו עבר איזו תראומה ..

פורסם

מה שמוזר שהרכב הזה עמד שם אוליי שנתיים למכירה למה אפחד לא קנה אותה?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

הכל עניין של מחיר- אם הוא יהיה במחיר סביר ל"קונה" שלנו- למה לא בעצם? מה כ"כ נורא במתיחת שילדה ברכב, שלא אמור בכלל לנסוע הרבה אפילו, ואין כל התנהגות חריגה הנראית לעין?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
חסר וולוו למכירה?

למה ננעלת על זו?

מחפש:122\142\242 וכן חסר כאלו למכירה.

פורסם

אינני יודע להעריך מחיר של רכב כזה, אבל עוד לפני שהוא הוזז ממקומו מול הקניון, הזדמן לי לראות אותו מקרוב כמה פעמים.

ממה שהתרשמתי, הוא היה במצב די מוזנח ולמשפץ הפוטנציאלי שייקח אותו ללא ספק יש עבודת רסטורציה רבה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הרכב נבדקמבחינה מכנית נראה ונשמע טוב .

פנים דלתות וגג יפים.אין דשבורד,חלונות סיגריה שבורים.

פחחות. מבחינת רצפה: יחסית לא רע עברה זיפות אבל יש מקום לשיפור לא נראו רקבונות רציניים.

מבחינת חוץ:ערמות של חומר פחחים וחלודה שמתחילה לבצבץ.במקומות מתחת לכנפיים קדמיות יש קצת ריקבון וכן בבגאז יש ברגים שתקעו בפח..צבע רע. יחסית אוטו לא רע אבל המחיר גבוהה.(דובר על 10K ונראה לי שיש מקום לגמישות)

• תוכן חדש...