Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב אספנות מיבוא אישי עבר טסט בסוף 8/2009 וקיבל רישיון רכב עד 30/10/2009 (תשלום חלק יחסי לחודשיים).

המדבקה שקיבלתי אז, היא בתוקף עד 8/2010. עד כאן הכל טוב ויפה.

עכשיו קיבלתי חידוש לרשיון רכב לשנה, שילמתי את האגרה המלאה לשנה וניגשתי למשרד הרישוי (חיפה) ע"מ לוודא שאני לא מפספס משהו.

להפתעתי, הודיעו לי והתעקשו שאני מחוייב לבצע שוב טסט, ועברו רק חודשיים!!!.

עצות בבקשה,

אלון

פורסם

אלון ידידי

אותו כנ"ל , אין עם מי לדבר .

התאנדרבירד קיבל ג"כ לבצע טסט אחרי חודשיים , התשובה שקיבלתי "זה המחשב זה לא אנחנו" :brickwall:

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם
רכב אספנות מיבוא אישי עבר טסט בסוף 8/2009 וקיבל רישיון רכב עד 30/10/2009 (תשלום חלק יחסי לחודשיים). מכאן- כנראה שתאריך הרישום הוא 30.10, וטסט שבוצע באוגוסט דינו בדיוק כזה שבוצע באפריל. "הפסדת" 4 חודשים, ולכן שילמת אגרה חלקית.

המדבקה שקיבלתי אז, היא בתוקף עד 8/2010. נראה כמו טעות של הפקידה. זאת המדבקה ה"סטנדרטית" שהיא מחלקת באוגוסט, והיא לא שמה לב שאתה "מקרה מיוחד". זאת בוודאי לא עדות לתוקף הטסט.

בתאריך הרישום בוצע "יישור קו", ומעתה יש לך טסט לשנה.

אינני רואה בכך "התעללות" של משרד התחבורה. זכינו להקלה משמעותית, ולנו נותר רק לברך על כך.

עודד

• תוכן חדש...