Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה קודם כל אתחיל בכך שכבר כתבתי פה בפורום נושא מאד דומה רק השאלה הייתה לגבי המנוע וזו הייתה שאלה ממש לא במקום אז אם מישהו שקורה את זה זוכר והתעצבן עלי או לא הבין אותי (כי אני מתאר לעצמי שזה היה עובר לי בראש) אז סליחה.

ועכשיו לעניין אני עומד להחליף תיבת הילוכים כי את שלי נורא שחקתי והיא עומדת למות (אגב זה תיבה ידנית).

והשאלה שלי האם אני יכול לשים במקומה תיבה אחרת: משופרת או פשוט יותר טובה.

האם זה בכלל אפשרי ללא החלפת החלפת חלקים אחרים, מה יגיד לגבי זה החוק (מה אני יצטרך לעשות בישביל לעבור טסט) ואם זה באמת אפשרי איפה אני יצטרך לחפש תיבה או איפה אני יוכל לשפר את התיבה המקורית?

ובבקשה מי שבאמת רוצה לענות לי על השאלה תפרטו, תסבירו ותנמקו לפחות טיפה.

אגב התקציב הוא גבוה למרות שכמובן זה גם חשוב אם לדוגמא יש לכם הצעות אז אני אשמח לישמוע מה יהיה לפחות בערך המחיר.

בתודה מראש

עכבר הבירה.

• ספונסר פורום
פורסם

תיבת ההילוכים ב206 הינה תיבה מצויינת,יחסי העברה מצויינים ושילוב הילוכים נקי,אני לא רואה שום סיבה לחפש תיבה אחרת,שבכלל לא קיימת.

מה הבעיה בתיבה שלך?

אורן

פורסם

הרסתי את התיבה לגמרי, לפני כשבועיים החלפתי שמן גיר והיה שם חתיכות (משולשים) בגודל של חצי ס"מ צלע.

עכשיו הילוך 1 , 2 ורוורס בקושי נכנסים.

פשוט חשבתי שיש אפשרות לשפר אם אין אז אני יעזוב תנושא.

תודה

פורסם

לפני שתוציא עשרות אלפים על גיר מטיטניום כדאי שתלמד לנהוג!

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
לפני שתוציא עשרות אלפים על גיר מטיטניום כדאי שתלמד לנהוג!

ליפני שתזרוק סתם מילים תדע על מה אתה מדבר! ובכלל מי ביקש ממך פה תגובות כאלה?

תמשיך לזרוק קלאץ' תמשיך לשבור גירים.

מי אמר לך שזרקתי בחיים שלי קלאץ'?

שמן גיר רציתי להחליף כי המכונאי שלי הציע לעשות זאת.

פורסם

מישהו היה צריך לשבור את הגיר (כידוע מנועים אינם חיות רגזניות ואינם נוהגים להכות גירים אלא אם כן גורמים להם).

אם לא גרמת לתיבה לזעוק השמיימה מהכאב באחוריה אני יכול לחשוב רק על שני גורמים נוספים- האם רוחב הצמיג שלך מוגדל עד לצורה בלתי חוקית? האם אתה נוהג לנסוע בעליות חדות בהילוך גבוהה?

פורסם

אם הייתה קורה הייתה רואה שבהודאה הראשונה כתוב שאני הרסתי את הגיר אבל זה הרי לגמרי לא משנה איך.

וזה שאנשים מתחילים להסיק מסקנות איזה שנוח להם זה ממש לא לעניין.

פורסם

לא יודע לגבי החוק, אבל בהחלט תיבה מקורית של ה206 (אגב על איזה דגם בכלל מדובר?) לפחות של הXS שאני נוהג עליה, מצויינת ומעבירה את הכוח לגלגלים בצורה חלקה.

למה לך להסתבך? ואתה צודק לגבי התגובות, אנשים פה נהיו ציניים מדי.

• תוכן חדש...