Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ Chevrolet corvette

moikg
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי corvette 77 לשפץ, אני צריך להחליך לה את משאבת הברקס ומצאתי ב- E-bay כמה אופציות,

1. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/CORVETTE-5-0-5-7-BRAKE-MASTER-CYLINDER-1977-1982_W0QQitemZ350198946582QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item51897bdb16

2. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1977-77-CHEVROLET-CORVETTE-Master-Cylinder_W0QQitemZ160367059656QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item25569f22c8

3. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1977-78-79-80-81-82-Corvette-Correct-Master-Cylinder-C3_W0QQitemZ250511141827QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item3a53a0abc3

אינני מבין שנושא משאבות הברקס ולכן האם יש למישהו ידע בנושא ויוכל לייעץ לי איזו עדיפה..

תודה רבה,

מוטי.

פורסם

תשמע,יהיה לך מאד פשוט למצוא משאבה כזאת בארץ או לשפץ (היא הגיע בהמון דגמים של GM) ,חבל לקנות תחליפית ב EBAY.

תנסה לגשת לכאן

http://www.d.co.il/4089480/27960/

יש מצב שיש להם אחת כזאת במלאי או שישפצו את שלך.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

מוטי שלום,

גם לי יש קורבט 77, ואת משאבת הבלם המרכזית שיפצתי ב"מדביק" בארץ.

מה שתמצא בחו"ל תצטרך לשחרר מהמכס עם אישור של משרד התחבורה (חלק בלם), ואין לי מושג כמה יעלה לך משלוח, מה גם שמה שהראית בקישורים, מדובר במשאבה משופצת.

אני ממליץ לך שכל מה שאפשר להשיג בארץ, תשתדל לא להכנס להרפתקאה וקנה בארץ.

בהצלחה.:-P

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

אני ממליץ לך לשפצם אצל כפיר בלמים בתל אביב.

השירות המיקצועיות מעולים אצלו,

כמו כן גם המחיר .

אני שיפצתי אצלו כמה משאבות אופן וקאליפרים.ממליץ בחום

ירון מאיר

פורסם

גם אני שיפצתי בארץ אצל המדביק צריך לקחת בחשבון שלא כל משאבה ניתן לשפץ הכל תלוי במצבה. עלות השיפוץ כאן תיהיה זולה יותר מיבוא של אחת משופצת בארה"ב אלה אם כן מישהו יכול להביא לך את זה איתו משם בלי מכס ומשלוח.

אני חיפשתי אחת כזאת בארץ ולא מצאתי {מפירוק} - בזמן החיפוש הובהר לי שהמשאבה הזאת יחודית לקורבטים והיא לא זהה לאלו שמותקנות ברכבים האחרים של GM לכן היא גם נדירה יותר בארץ

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

קובי אם אתה אומר אני לא מתווכך רק שלפני כמה חודשים שחיפשתי לא מצאתי אחת כזאת תקינה מפירוק.

זה עדין לא אומר שאין כאן אבל אני מעריך בכל זאת שזה לא חלק כזה נפוץ.

ואם כבר מדברים על המשאבות האלו אני זוכר למשל שבקאפריס של אותן שנים היתה משאבה שונה מה לגבי הקאמרו והפיירבירד?

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
שלום לכולם,

יש ברשותי corvette 77 לשפץ, אני צריך להחליך לה את משאבת הברקס ומצאתי ב- E-bay כמה אופציות,

אינני מבין שנושא משאבות הברקס ולכן האם יש למישהו ידע בנושא ויוכל לייעץ לי איזו עדיפה..

תודה רבה,

מוטי.

ממליץ על כפיר, עובד עצמאי ללא פועלים, בודק את המשאבה לאחר שיפוץ במערכת לחץ.

במידה וגוף המשאבה (יציקת ברזל) פסול (בגלל פעילות חלודה במהלך השנים) חורטים ומכניסים שרוול פלב"מ (נירוסטה).

השיפוץ בדרך כלל הינו, ליטוש הצילנר, ניקוי הבוכנה והחלפת הגומיות + השסתום, כל הסיפור לא יותר משעה עבודה.

במידה וקונים את הגומיות והשסתום, ניתן לבצע לבד בבית (כל בוצע במוסכים בעבר, היום אין יותר בעלי מקצוע במוסכים הכל פרוק והרכב של מכלולים).

לידיעה כללית: שמן בלמים סופח לחות, ומתרכזת במשאבות וגורמת חלודה. רצויי לעשות החלפת השמן אחת לשנה במיוחד לרכב שלא נוסע יום יום.

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

פורסם
במידה וקונים את הגומיות והשסתום, ניתן לבצע לבד בבית (כל בוצע במוסכים בעבר, היום אין יותר בעלי מקצוע במוסכים הכל פרוק והרכב של מכלולים). .

למיטב ידיעתי וע"פ חוק לא מתעסקים עם מערכת הבלמים בבית ...:roll: אלא רק במוסך מורשה .

• תוכן חדש...