Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את שלי אני גם ככה צריך להחליף.

יש לי אפשרות להזמין מ EBAY רפידות קרמיות + דיסקים מחוררים .

התענוג יעלה אחרי משלוח לארץ הקודש כ 800 שח ...

בנוגע לעיניין יש לי כמה שאלות :

1. האם רפידות קרמיות הם טובות יותר מהמקוריות או שיש איזה סוג אחר שמומלץ יותר?

2. המשלוח הוא בדואר - ישנו מכס/מע"מ על המוצר ? הזמנתי בעבר מוצרים שונים גם יותר יקרים ואף פעם לא לקחו לי מיסים על הסוג הזה של המשלוח . בכל אופן אם לוקחים מסים מה הגובה שמקובל לשלם על חלקים לרכב?

3. האם אני ירגיש שינוי משמעותי מלבד החור בכיס ?

פורסם

של איזו חברה העסק הזה? נשמע זול בצורה חשודה.

בעיקרון - מכס 50% (או רק מע"מ על חלקים בטיחותיים - כמו בקרה שלך) ולאחרונה דורשים אישור משרד תחבורה על חלקי רכב.

רפידות קרמיות צריכות זמן להתחמם בד"כ והם לא יעילות כשהן קרות - מה שקורה בתחילת נסיעה ונסיעה עירונית מתונה. שים לב מה אתה קונה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הבנתי, כלומר אם אני נוסע לרוב עירוני - בין עירוני ולא מעמיס על הברקסים אני לא ארגיש יתרון של קרמי ? ומה לגבי השחיקה הכללית של ברקסים כאלה? יש עדיפות ?

בגדול הברקסים לרכב שלי לא כאלה יקרים . הנה קישור לכל הסוגים שמתאימים לרכב שלי :

http://motors.shop.ebay.com/Car-Truck-Parts-/6030/i.html?Make=Chevrolet&Model=Aveo&_nkw=brake+&_cqr=true&_dmpt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&_myi=&_nkwusc=barke&_rdc=1

אם אתה מבין בעיניין אשמח לקבל המלצה לדגם שפציפי .

כעקרון אני מעוניין לשפר את איכות הבלימה ברכב - למי שמכיר את הרכב יש לו ממש בלימה "חלבית" כזאת אני מעוניין לשפר את זה שהרכב יבלום טיפה יותר עוקצני.

פורסם

להפך, אתה תרגיש ירידה בעוצמת הבלימה בנסיעה רגועה. הרכב לא יבלום כמו שאתה רגיל. אורך החיים יהיה זהה או קצר יותר מרפידות רגילות - תלוי גם בצלחות הבלימה.

לא רשמת איזה רכב יש לך (שברולט אוואו?). צינורות בלימה שזורים במקום הגומי שיש לך יגדילו את תחושת וחדות הבלימה. רפידות ספורטיביות של פרודו (או ספארקו) גם תעזורנה לבלימה טובה יותר. לדעתי זה מה שהכי משתלם לך.

הלינק ששלחת לי מראה בעיקר זבל עופות. חברות איכותיות הן ברמבו, רד- דוט, טארוקס.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

כל אחד נהיה פה מצחיק..

העיניין הוא שאי-אפשר למצוא חלקים מהחברות הטובות שמתאימות לרכב (אבאו) וכל מה שניתן למצוא זה מה שמופיע בלינק ב EBAY.

מה זה הצינורות השזורים ? כלומר איפה ניתן להשיג כאלה שמתאימות לרכב שלי ? זאת הבעיה הגדולה פה שאין חלקים מעל הסטנדרט לרכב שלי.

פורסם

אין שם BRAKE LINES שמתאימות ספציפית לרכב... אני צריך לדעת את הקוטר שיש לי ברכב... איך בודקים את זה?

אגב סתם שאלה - מה זה SEMI METAL בהקשר לרפידות ?

פורסם

על אוואו?! אני חושב שזה די מיותר.

תקנה רק רפידות יקרות ואיכותיות וסוף הסיפור.

מקסימום תקנה צמיגים רחבים יותר ואוחזים יותר, פה תרגיש את ההבדל במגבלות.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כל אחד נהיה פה מצחיק..

אולי, אבל אתה התחלת עם הבדיחה (המעולה) על רפידות קראמיות ודיסקים מחוררים ב800 ש"ח...

סט כזה מחברה בינונית אמור לעלות ככה אבל בדולרים, סט מחברה טוסה מעל 1K יורו.

בכל מקרה לא הייתי משקיע סכום רציני בשיפור בלימה לאבאו, או כמו שאמרו קודמי- רפידות טובות וצמיגים טובים יעשו את העבודה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

צמיגים רחבים יותר כבר שמתי וכמובן שאני מרגיש שיפור משמעותי באחיזה .

העיניין הוא שאני גם ככה צריך להחליף דיסקי בלימה (נשחקו) , אז סתם בדקתי אם ניתן לקנות אופציה משופרת לא במחיר גבוה.

אני לא מבין - אם אני קונה נגיד דיסקים מחוררים של חברה לא ידועה הם יהיו פחות טובים מדיסקים סטנדרטיים ? הרי מה כבר יכול להיות ההבדל ? סה"כ כל הדיסקים עשויים מאותו חומר פחות או יותר.

ואנשים הבעיה שלי היא שממש אין שום חלקים איכותיים לאבאו ... אני לא מוצא שום רפידות איכותיות שמתאימות לאוואו (מישהו מכיר?)

Fanjio - מה אתה רוצה אחי?

ועזוב אם אתה חושב שאני ישקיע 1K יורו על חלק אחד באוואו המסריחה הזאת אז אתה טועה - זה הקטע שאני מחפש שיפור סביר ולא משהו מטורף.

שורה תחתונה - להחליף לדיסקים מקוריים חדשים ולקנות רפידות טובות יותר ?

אשמח לשמוע המלצה למשהו שמתאים לרכב שלי .

פורסם

חבר, בלי לפגוע, אין שום צורך להשקיע סכומים כאלה על דיסקיות מחוררות ורפידות פוליאתרן.

קנה רפידות איכותיות ולא זבל סיני, כנ"ל דיסקיות של חברה מוכרת וטובה ופתרת את הבעיה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אין בעיה להכניס לארץ צלחות בלם.

אין טעם בשימוש ברפידות קרמיות בלי דיסק מתאים

אין טעם בשימוש ברפידות קרמיות לנהיגה יומיומית - הן עובדות ה-ר-ב-ה פחות טוב כשהן קרות, ועד שלא יתחממו אתה תיסע פרטיקלי בלי בלמים

רפידות איכותיות אמורות לעלות סביב ה100 דולר לזוג בארה"ב [HP HAWK או HP PLUS למשל]

קדימה ואחורה מביא אותך ל200 דולר - כבר 800 שקל.

אם באותו מחיר אתה מקבל רפידה קרמית וצלחות בלם - משהו פה מסריח להפליא

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אנשים אני לא רוצה להיות חופר, אבל זה לא עוזר לי "תקנה משהו טוב ולא זבל סיני" או "תקנה רפידות טובות"

הבעיה שלי היא שאני לא יודע איזה רפידות הם טובות ואיפה אפשר למצוא אותם שיתאימו גם לרכב שלי . כנ"ל לגבי דיסקים.

• תוכן חדש...