Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, שבת שלום.

אני כבר הרבה זמן רוצה לשים פילטר פתוח לרכב, אבל תמיד נשאר עם הבעיה של מיקומו בתא מנוע, חשבתי ללכת בכיוון של ראם אייר מותאם אישית לרכב שלי אבל מצאתי רעיון יצירתי.

מה שאני חשבתי עליו הוא לחבר את הפילטר הפתוח עם הצינור לסעפת יניקה והכל, לקחת את הפילטר INBOX שבא עם הרכב, לחתוך אותו בצד שיוצא ממנו הצינור לסעפת ,ולהכניס את הפילטר הפתוח בתוכו,וככה ישאר לי הצינור שמוביל לטמבון הקידמי למטה והוא ילך ישר לפילטר הפתוח, ואז בעצם יהיה את הפילטר הפתוח בתוך הקופסא והוא יהיה סגור לאוויר חם מהמנוע.

האם אפשרי? והאם זה באמת יפתור את הבעיה?

מה אתם אומרים על הרעיון? זה בוצע פעם?

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

לא יודע מה אתה רוצה לחתוך, אבל כן בהחלט זה ניתן לעשות, תשים את הפילטר פתוח בתוך הקופסא המקורית ותשאיר אותה איך שהיא כולל הצינור לטמבון, ויעשה את העבודה...

צרפתי זה הכי אחי

פורסם

אמיר הכוונה שלי היא:

לקופסא של הפילטר INBOX יש שני צינורות, צינור אחד שיוצא ממנה לכיוון הסעפת יניקה, וצינור אחד שנכנס אליה מהטמבון.

כדי שאני יוכל להכניס את הפילטר הפתוח פנימה אני בעצם צריך לחתוך את הצינור שיוצא ממנה לכיוון הסעפת, והקיט של הפילטר החדש בעצם יחליף את הצינור שאני חותך.

ROVER TURBO אין לי מושג למה התכוונת, יהיה נחמד עם תסביר ותעלה איזה תמונה, ואם אנחנו מדברים על אותו דבר?

והאם זה תרם לשיפור כלשהו? ולא היה גריעה מהאוויר החם?

Untitled.png

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

בשביל מה לקחת פילטר פתוח (בצורת קונוס) ולהכניסו לתוך הקופסא המקורית? לדעתי זה לא יתן כלום.

אם כבר אז עדיף לקנות פילטר של K&N זה פילטר INBOX שהוא בגודל של הפילטר המקורי, המאפשר זרימת אוויר קלה יותר.

פורסם

כפי שאמר הבחור, שים INBOX , יעשה בדיוק אותה עבודה, לא שישפר משהו חוץ מרעש יניקה אחר, יש גם קיט של ראם אייר שיעשה את העבודה נפלא. לא צריך יותר מזה.

צרפתי זה הכי אחי

• תוכן חדש...