Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה רכב מאוד ישן וחלש אבל בכל זאת עניין אותי לדעת אם באמת יש אפשרות לחזק אותה ולשפר בצורה כלשהי

להוסיף איכשהו כוח... אני אשמח לשמוע כל מיני הצעות.. :]

אגב מדובר ביד ראשונה עם 86 אלף קילומטר היא מדהימה רק חלשה לי מדי

תודה מראש כפיר

פורסם

א. מומלץ לבצע יישור קו מלא בטרם תתחיל כל שיפור או שינוי ברכב.

ב. מהו תקציבך?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כמה סוויפט 95 שוקלת ? אני מניח שלא הרבה:twisted: אפשר לעשות הרבה עם 20K

עריכה:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

הבנאדם לא יודע אפילו מה זה יישור קו אתה מציע לו טורבו?

אם יש לך 20 אלף ואתה אוהב את הרכב כל כך שאתה לא יכול לעזוב אותו ומעוניין להשקיע בו, דבר ראשון צמיגים, דבר שני להחליף כ-ל דבר שישן ובלוי זה אומר כל דבר, ואולי איזה פילטר אויר.

פורסם

יש לך רכב מ ט ו ר ף לשם שיפורים!!

בתקציב שלך אתה יכול לעשות המון המון דברים לאוטו ולקבל רכב מהנה במיוחד לנהיגה.

הרכב קל מאוד והיו לו גירסאות מחוזקות שיצאו לאורך השנים ולכן יש לו שוק חלפים בריא יחסית וכולל מנועים חזקים יותר, בולמים, בלמים וכו'. אבל מה, לא ידוע לי על רכבים כאלו שיובאו לארץ. זה לא אומר שאתה לא יכול להשיג חלפים - אבל כדאי שתתחיל להתעניין בשוק החלפים שבחו"ל ולפני כל דבר, פשוט להחליט בדיוק מה אתה רוצה לעשות ולשפר.

20,000 זה סכום טוב כדי להתחיל איתו, אבל אל תוציא אגורה לפני שאתה מחליט מה היעד שלך כדי שלא לבזבז את התקציב שלך לחינם.

בהצלחה :wink:

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

אוקיי, אז יש פוטנציאל

מה אתם ממליצים מה כן אפשר לעשות אם לדוגמא אני מחליף צמיגים אז לאיזה צמיגים להחליף? ולא כדאי להחליף לג'נטים רכבים יותר? את המנוע עצמו אני אוהב והוא במצב ממש טוב אז לא חושב שלהחליף מנוע כדאי.

פורסם

קיימת גירסת טורבו לרכב שלך. גם מנוע 1 ליטר, אבל גודשת. לפי דעתי כדאי לבדוק אפשרות של אישור ויבוא מנוע כזה או בסבה של מנוע שלך.

יש גם מנוע 1.3 עם 16 שסתומים - גם יכול להיות אופצייה מעניינת לתוספת כוח.

אבל, קח בחשבון שמבחינה כלכלית (שיקול שלך כמובן) בספק שהשקעה תחזור אליך במכירת רכב הזה ובתקציב המדובר אפשר לרכוש רכב משמעותית יותר חזק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני יודע שאני יכול לקנות רכב משמעותית חזק יותר אבל אני אוהב את הסוזוקי מאוד, היא חסכונית ונוחה לי, וזו מכונית מצוינת.

מעבר לכך לגבי מנוע, אני לא יודע אם להחליף מנוע כדאי כי המנוע הספציפי שלי ממש במצב טוב, רק 87K קילומטר משנת 95 זה ממש מעט, אני חייב לציין שהרכב ממש כמו חדש וגם לבדוק אם יש חלקים בלויים אני לא יודע אם כדאי כי הוא ממש במצב טוב.

השאלה אם יש אפשרות לשים בו משהו אפילו בפחות מ 20K שקל ממש משהו קטן שאולי יוסיף איזה 10 כוח סוס, אני לא מחפש לעשות את הרכב מטוס או GTI, או להגיע כמו בסירטונים ביוטוב ל 250 כוח סוס, אלא ממש לחזק בקטנה, גם לא מתכוון לשנות את המראה החיצוני שלו...

אז מה אתם אומרים מה אפשרי לעשות וכמה יעלה לי?

תודה מראש כפיר :]

פורסם

אהלן.

הכול תלוי במטרה הסופית שלך עם הרכב.

מצד אחד אתה רוצה לשפר את הרכב ומצד שני אתה רוצה להישאר "מקורי".

לפי דעתי כדי לקבל תוספת נחמדה של כ"ס בהשקעה לא גדולה יחסית כמובן,

הייתי עושה לרכב צנרת פליטה + סעפת פליטה מוגדלת, משהו כמו 2-2.5 אינצ'

עם משתיקים כדי להישמע כמעט מקורי ולא בולט.

תנסה לחפש לרכב שלך בשוק האפטרמרקט סעפת פליטה 4-2-1, אם הדבר

קיים הוא בד"כ יוזיל לך עלויות של בניית צנרת מ 0 .

תוספת נוספת שהייתי עושה היא החלפת מידת צמיגים לגדולה ביותר

הניתנת בצורה חוקית והיא עד כמה שידוע לי 175/60/14 על פי אוטו-דאתא 07 ,

דבר אשר ישפר את האחיזה של הרכב בכביש .

כול הכתוב למעלה הוא בגדר המלצה-דיעה, כך בחשבון שהשיפור

הכי קטן שתעשה לרכב בארץ הוא לא חוקי.

פורסם
במידה ונרצה לקרוא את ההודעה שמעל, אנו נעשה זאת לבד. תודה, יאשה

אוקיי,

סבבה עכשיו אני מתחיל יותר להבין למרות שאני בכל זאת צריך עזרה עם מה שאמרת כאן.

היכן אני יכול למצוא את הדברים האלה והאם אתה מכיר מקום טוב או מוסך או מקום לשיפורים שיכול לעשות לי את הדברים שציינת?

עוד שאלה שעלתה לי ממש לפני שעה:

במהלך נסיעה שהייתה לי עכשיו בחזרה הביתה מהבסיס, היו המון כבישים שהניקוז בהם ממש לא טוב, לכן מצאתי עצמי מנסה ממש בכוח להזיז את האוטו עם הגז ופחדתי כתוצאה מגובה המים להיתקע. יש לזה פיתרון? הגבהת הרכב והגדלת המרווח בין הגלגלים לגוף הרכב ממה שאני יודע תקטין את האחיזה של הרכב, השאלה אם זה יעזור לי לחצות כבישים מוצפים בצורה יותר מוצלחת? יש למישהו פתרון אחר לבעיית הניקוז בארץ?

שוב תודה מראש :]

• תוכן חדש...