Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכשיר לבדיקת CO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אולי מישהו יודע היכן ניתן להשיג מכשיר משומש לבדיקת CO או מכשיר שיודע לבדוק 2 / 4 גזים?

אפילו מכשירים ישנים שלא בהכרח עובדים שעדין ברי תיקון.

תודה!

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם

התקנה אומרת - בדיקת co לרכבים משנת ייצור 1972 ומעלה!

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
לצערי אני מאזור המרכז :(

אנו מעודדים הגירה לחיפה והסביבה!

החיים כאן טובים, האנשים כאן טובים, המחירים כאן טובים, כעת יורד מבול אז קח ת'אוטו וסע לצפון...

שבת שלום

שלמה דן גדרון

פורסם

בעיה למדוד CO באיזור חיפה לא:-) ?גם ככה האוויר מלא בגזים יותר מן המותר....צריך מינימום מכשיר חמישה גזים ע''מ לדעת מתי יש לחבוש מסיכות .

אודי.

פורסם

לא יפה ללכלך על חיפה! אני אוהב את העיר למרות שאני גר במרכז :lol:

אני רציתי שיהיה לי מכשיר CO כדי שאוכל לאט לאט לכוון את התערובת בהזרקה המכנית של הרכב שלי.

הסיבה שאני מעדיף שהמכשיר יהיה אצלי ולא לנסוע רחוק היא שלפעמים זה לוקח הרבה זמן וסבלנות...לכן חשבתי לקנות מכשיר כזה. אפילו אנאלוגי.

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם

בדיקת פליטת גזים נעשת אצלי בלארק כל פעם

וגם ברכב המודרני שלי מסוג סיאט כל שנה לפני הטסט נעשת בדיקה של המוסך שמטפל לי ברכב ואם נדרש ניקו בית מצערת זה נעשה

עופר בן צבי

• תוכן חדש...