Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל מצטער על ההזמנה המאוחרת, התלבטתי הרבה זמן היכן לפרסם את ההודעה על המפגש מאחר והחלטנו לשדרג את הפורום שלנו ולפנות גם לבעלי רכבי סובארו חדשים יותר.

בכל אופן, קבענו (אני וארז וולף) מפגש ליום שישי הקרוב בשעה 13:30 בחניון איקאה, נתניה (מפגש שלא יבוטל גם אם ירד קצת גשם).

המפגש מיועד לבעלי סובארו מכל השנים ומכל הדגמים, יכול להצטרף כמובן כל מי שרוצה לבוא ולהנות מהרכבים.

מבדיקה שלנו יש בערך 30 בעלי סובארו שאישרו הגעה למפגש (אופטימיות יתר), חוץ מאחד או שניים כולם מגיעים עם רכבים מיושנים או אספנות כולל אחת מהיפיפיות המיוחדות של דודו חורש.

בנוסף לכך יש לנו הופעת אורח של צביקה קרבורטור 8)

בדרך חזרה נשתדל לקשט את מועדון החמש הצפוני בעוד כמה מכוניות.

תמונות יועלו בשרשור הזה לאחר המפגש.

*מקווה שאני לא עובר על שום חוק של הפורום בכך שאני מפרסם מפגש "פורום" בניגוד לפעמים הקודמות שפרסמתי מפגש "מועדון" או של "חבר'ה".

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

אני בשוק מכמות האנשים שהגיעו למרות המזג אויר הסוער, תכלס, מה זה כמה טיפות מים בשביל הסובארואים שלנו? icon_wink.gif נתניה מוצפת? קטן עלינו.

1. התמונה הראשונה היא מצומת יגור, נקודת המפגש של השיירה הצפונית, 10 דקות לפני היציאה, ברקע ניתן לראות את המקום שבו נערכו 2 מפגשי הצפון הקודמים.

2. אני וארז וולף יוצאים לדרך "שיירה" של 2 מכוניות, ברקע המגב הבודד של ה XT עובד קשה.

3-4. מתקדמים.

5-8. לאחר חששות רבים לגורל המפגש הגענו, בכניסה קיבל אותנו יאיר עם DL של חבר (במקום ה XT87 שעדיין לא מוכנה).

התמקמנו לנו בפינה רחוקה, אחרי כמה דקות הגיעו שני בעלי XT, אחד עם (רוני) השני בלי (שגיא עם האוטוביאנקי החמודה).

IMG_1419a.jpg

IMG_1420a.jpg

IMG_1421a.jpg

IMG_1422a.jpg

IMG_1423a.jpg

IMG_1424a.jpg

IMG_1425a.jpg

IMG_1426a.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

1-2. האוטוביאנקי החמודה.

3-5. רוני עושה לנו הרצאה על הטורבו.

6-8. בינתיים מצטרפים אלינו ארתור (est1 מהפורום) וסבו בלאונה יד ראשונה וירון (GLF) עם ה 79.

IMG_1427a.jpg

IMG_1428a.jpg

IMG_1429a.jpg

IMG_1430a.jpg

IMG_1431a.jpg

IMG_1432a.jpg

IMG_1433a.jpg

IMG_1434a.jpg

ארז

פורסם

2. האחיות XT.

4. יאן מפתיע אותנו עם האימפרזה טורבו.

5. עם ה 79 של ירון.

6-7. מתחת למכסה מנוע של המפלצת, יאן אומר שהכל בניה עצמית שלו, כבוד!

8. טנדר נוסף הצטרף.

IMG_1435a.jpg

IMG_1436a.jpg

IMG_1437a.jpg

IMG_1438a.jpg

IMG_1439a.jpg

IMG_1440a.jpg

IMG_1441a.jpg

IMG_1442a.jpg

ארז

פורסם

1-2. אילן הגיע עם הGLF המגניבה.

3-4. תמונה של כל רכבי הסובארו שהגיעו עד כה.

5. ה GLF המדוגמת של אילן.

6. דניאל (מוכר ממועדון ה-5 הצפוני) מגיע עם האאוטבק החדשה.

7. הלאונה של מאיר (platinum) מצטרפת לחגיגה (מאחוריה הטויוטה של מאור).

8. תמונה קבוצתית יחד עם צביקה קרבורטור במרכז, זה הזמן לומר לצביקה תודה שבאת, היה נעים לפגוש אותך.

IMG_1443a.jpg

IMG_1444a.jpg

IMG_1445a.jpg

IMG_1446a.jpg

IMG_1447a.jpg

IMG_1448a.jpg

IMG_1449a.jpg

IMG_1450a.jpg

ארז

פורסם

1-2. מורן מגיע עם טנדר כחול מיוחד.

3. יותם מצטרף עם הטנדר התאום שלו.

5. ירון, החיוך אומר הכל icon_smile.gif

IMG_1451a.jpg

IMG_1452a.jpg

IMG_1453a.jpg

IMG_1454a.jpg

IMG_1455a.jpg

IMG_1456a.jpg

IMG_1457a.jpg

IMG_1458a.jpg

ארז

פורסם

2. ירון תתחדש על הצבע.

3. הלאונה של מאיר.

4. הלאונה התאומה שלה, של ארתור וסבו (מה רוני עושה שם עם האלטרנטור??)

5. עוד טנדר! ולאונה סטיישן אקראית.

6.האאוטבק מקבלת צילום מאחורה.

7. החבר'ה ליד אחד הטנדרים.

IMG_1459a.jpg

IMG_1460a.jpg

IMG_1461a.jpg

IMG_1462a.jpg

IMG_1463a.jpg

IMG_1464a.jpg

IMG_1465a.jpg

IMG_1466a.jpg

ארז

פורסם

מקבץ תמונות אחרון.

3-4. צביקה דוגמן הבית.

6-7. איך שיצאנו מחניון איקאה ראינו מולנו תאונה, תזכורת לכך שאנחנו בחורף וצריכים להיזהר שבעתיים.

IMG_1467a.jpg

IMG_1468a.jpg

IMG_1469a.jpg

IMG_1470a.jpg

IMG_1471a.jpg

IMG_1472a.jpg

IMG_1473a.jpg

ארז

פורסם

כל הכבוד על הנחישות למרות הגשם .

מישהו יכול להעלות תמונה של הטנדר הסגור בתוך הארגז?

אני זוכר במעומעם שיש גישה מאוד לא נוחה להעמסה מעל גג הקבינה , אני מנסה להיזכר איך זה באמת נראה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אחלה תמונות, כל הכבוד!

ארז, יום יום אני רואה XT בורדו באיזור חוף הכרמל, שלך או שיש עוד אחת? :wink:

נ.ב - לא שכחתי אותך, אעדכן אותך...

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

תודה לכם על הפירגון.

לא חושב שמישהו צילם תמונה של הטנדר מבפנים.

ה XT בורדו שלי, השאלתי אותה לאחי והוא משתמש בה.

ארז

פורסם
כל הכבוד על הנחישות למרות הגשם .

מישהו יכול להעלות תמונה של הטנדר הסגור בתוך הארגז?

אני זוכר במעומעם שיש גישה מאוד לא נוחה להעמסה מעל גג הקבינה , אני מנסה להיזכר איך זה באמת נראה.

אומי שלום רב !

הטנדר סובארו הסגור, לא מיועד להעמסה,את בעליו,(שהוא לקוח נאמן שלי, שאני הזמנתי אותו ואת חברו למפגש), והוא משמש את בעליו,כרכב פרטי ופאן.

לרכב שני ספסלים אשר הופכים בעת השכבתם הופכים למיטה, וקיים מזרון אשר משמש לו כמיטה נוחה בעת טיוליים לטברייה ואילת.

בשני המקומות הוא היה כבר פעמים.

מעל גג הקבינה קיים מחסן כלים ודלת עם מנעול.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

היו לי שתי מכוניות סובארו אחת 84 ואחת 88

ומאוד אהבתי אותן את ה84 יותר.

למרות שעכשיו יש לי סופר לאנסר ידנית, גם רכב טוב.

כיף לראות את כל הסובים הישנות אחת ליד השנייה כמו פעם.

אני מקווה שיום אחד אני אגשים את החלום , לקנות סובארו שנת 84 כמו שהייתה לי

ולשפץ אותה כללי למצב חדש, בשבילי זאת קלאסיקה מודרנית.\\

Image(11).jpg

P326004900.jpg

פורסם

היה כייף להיות נוכח במפגש סובארו בפעם הראשונה ומאוד נהניתי לראות את המכוניות ואת הפנים שמאחורי הכינויים בפורומים.

אני מקווה שבפעם הבאה יהיו יותר סובארו (בעיקר ישנות).

באמת כל הכבוד לכל המתמידים שהתאמצו והגיעו למרות תנאי מזג האוויר שהיו רחוקים מלהיות אידיאליים.

• תוכן חדש...