Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערב נסעתי עם רכבי ופתאום בעת האטה לקראת רמזור כבה הרכב,

מאיתור תקלות ראשוני נראה לי שאפשרויות התקלה הם :

קרבורטור(מגיע דלק מהמשאבה עד ליציאה מהפילטר לפני הקרבורטור).

אמובילייזר{האמובילייזר מנתק רק את הכוהל(יש סטרטר ואין ניצוץ}]

במבט לפלטינה היא נראית תקינה אולם מכיוון שהייתי ללא שום כלי

עבודה הזמנתי שרותי חילוץ דרך משגריר שם אני מנוי.

הסברתי לפקידה את מהות התקלה ולתדהמתי לאחר שעה הם שלחו גרר,

לאחר שיחה עם מנהל המשמרת הצלחתי להבין את מדיניות "הראש הקטן"

של שגריר-נאמר לי שבגלל שהרכב ישן שיקולי החברה הם לשלוח גרר

ללא ניסיון של איתור תקלה בסיסית.

כנראה שצוות "שגריר "למד איתור תקלה במערכות הזרקה והצתה אלקטרונית בלבד!!!

פורסם

אל תחשוב שזה משהו אישי נגד ענתיקות.

משיחות עם מכר שעובד בחברת שירותי דרך כנהג ניידת תיקונים - הגישה העכשווית היא לא להשקיע באנשים מנוסים שיבצעו תיקוני דרך. הם מפטרים או ממררים את החיים לותיקים, ומביאים במקומם בעיקר ח'ברה צעירים שהידע הנדרש מהם הוא החלפת צמיג והתנעה עם כבלים.

תאמין לי שדווקא המכוניות הישנות והטובות - עם הקרבורטורים, המכניקה, הכבלים - חסרות הסנסורים והמחשבים - הן המכוניות שקל יותר לדבג בהן בעיות בצד הדרך. ואולי ההעלמות ההדרגתית של מכוניות כאלו גורמת לכך שחברות שירותי דרך מעדיפות לא להתעסק יותר עם תיקוני דרך ולגרור. לא שווה להן להשקיע במכונאים מנוסים שיסתובבו בדרכים, אם תקלות רבות דורשות ציוד דיאגנוסטיקה, ומכוניות מודרניות רבות אינן מגיבות יפה לאילתורי "סע ככה עד המוסך".

אז מתחילים להתייחס לרכב כאל קופסה שחורה ולשלוח גרר במקום איש טכני.

זה המצב. וחבל.

פורסם

אני דוקא חושב שזה עדיף לשלוח גרר.

מהכרות עם כמה "שודדי דרכים" אני ממש לא רוצה שהם יגעו באוטו שלי, אני אעשה הכל כדי שישלחו לי גרר ולא איש "חילוץ".

תגיד - נניח שהיה מגיע איש שאמור לתקן - היה רואה את האוטו שלך, ולמרות חוסר הידע שיש לו - היה מנסה לתקן - ונכשל, גורם לך נזק, אבל מה? לא מספר לך - אומר לך רק - לא הצלחתי.

רק גרר ! למוסך שאתה סומך עליו או הביתה למוסך שאני סומך עליו.

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

זה בסדר, אני ניתקעתי פעם באמצע הלילה (טוב נו 22:00) עם רצועה קרועה, אמנם הרכב שברשותי מאודנדיר ומסובך (ג'סטי 91), וכשתארתי את התקלה, הם אמרו לי כי ישנו רכה בסביבה והוא יגיע תוך חצי שעה... סבבה, ישבתי וחיכיתי, וחיכיתי, וחיכיתי...

לאחר מספר טלפונים, ומספר שעות (שעתיים וחצי, אולי טיפה יותר) הגיע גרר...

הרמתי טלפון אליהם ושאלתי למה לא שלחו חילוצית?! הרי אמרתי מפורשות שניקרעה רצועה...

זרגים... הם גררו את האוטו, ואני נאלצתי לנסוע עם אופניים לעבודה, ולעשות את ההחלפה בעצמי :-)

בקיצור, עדר של חולרות...

אם הייתי יודע שזה יקח כל-כך הרבה זמן ושבסוף יביאו גרר, הייתי נוסע הביתה לבד (הרצועה בג'סטי לא מניעה את משאבת המים רק את המזגן והאלטרנטור), רציתי לחסוך לעצמי את הריצה ללא אוטו, קניה של רצועה וכל הסרט הזה...

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מאחר וחברות הגרירה רק גוררות, וכמו שנאמר ע"י אישפוז, טוב שכך כי אין להם מושג במכונאות, אני הפסקתי כבר לפני כמה שנים לעשות ביטוח גרירה.

אם צריך גרירה - מזמינים גרר. המחירים לא נוראים והתחרות דוחפת למטה. ככה לפחות אתה יודע מי הגרריסט ושהוא אכן יגרור לך את הרכב למוסך. בשגריר הם לא מתחייבים לזמן הגעה, לא מתחייבים להעמסה מלאה (שזה חשוב מאוד) ולא מתחייבים לזמן מסירה במוסך. הרבה פעמים משיקולים לוגיסטים שלהם, מעבירים את הרכבים בין גרר לגרר או שמשאירים בחניון מרוכז בלילה.

סידור אחר אפשרי אם אתה עובד עם מוסך קבוע. אשתי יודעת שאם (למעשה כאשר) הפיאט נתקעת, היא מרימה טלפין לויקטור ממוסך איטליאנו והוא שולח מישהו לחלץ את הרכב למוסך. היא משאירה את המפתחות וממשיכה במונית. ככה ברור שלא איזה חאפר "מחלץ" ולמעשה מקלקל יותר מאשר מתקן.

נמרוד

פורסם

יש לך פיאט, יש לך רכב אספנות, לכן נראה לי שהרכב הבא אותו אתה רוכש הוא ג ר ר .

אזי תיפטר הבעיה של ההיתקעות והחילוץ של הפיאט הכי מפורסמת במדינה...

במשך הזמן אולי יהיה כדאי להעמיס את הפיאט על הגרר מהבוקר, הדבר חוסך עלויות

(טלפונים, סולר, זמן נסיעה להביא את הגרר וכד' ).

לאחר זמן נוסף אולי תתבקש מאליה המסקנה שכדאי לה למעשה לנסוע לעבודה רק עם הגרר,

ואז, או אז, יגיע היום שבו א ו ל י ניתן יהיה לחשוב על כך שכדאי להציע את הפיאט (מרופא...) למכירה...

:D שלכם - גרר אבי...

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
יש לך פיאט, יש לך רכב אספנות, לכן נראה לי שהרכב הבא אותו אתה רוכש הוא ג ר ר .

אזי תיפטר הבעיה של ההיתקעות והחילוץ של הפיאט הכי מפורסמת במדינה...

במשך הזמן אולי יהיה כדאי להעמיס את הפיאט על הגרר מהבוקר, הדבר חוסך עלויות

(טלפונים, סולר, זמן נסיעה להביא את הגרר וכד' ).

לאחר זמן נוסף אולי תתבקש מאליה המסקנה שכדאי לה למעשה לנסוע לעבודה רק עם הגרר,

ואז, או אז, יגיע היום שבו א ו ל י ניתן יהיה לחשוב על כך שכדאי להציע את הפיאט (מרופא...) למכירה...

:D שלכם - גרר אבי...

לי לפחות אין מרצדס אמפיבית...

:wink:

נמרוד

פורסם

אם תמשיך לדרוך לי על היבלות אצטרך רופא ( עם פיאט . . .? ).

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...