Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כוהל הצתה

mabootoo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש כוהל הצתה משומש שמתאים לפורשה 928. כוהל ההצתה המקורי הוא של BOSCH והמספר הקטלוגי שלו הוא:

001 122 221 0

הכוהל הזה משותף לעוד מספר רכבים כמו וולבו 240/260 מרצדס SL ו S-CLASS ועוד(ראו קובץ מצורף)

אולי יש למישהו מכם כוהל כזה למכירה?

תודה!

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם

כוהל תוכל לקנות בחנות כימיקלים (או משקאות חריפים...). אני מניח שאתה מתכוון לסליל הצתה (קויל).

עודד

פורסם
שלום לכולם

אני מחפש כוהל הצתה משומש שמתאים לפורשה 928. כוהל ההצתה המקורי הוא של BOSCH והמספר הקטלוגי שלו הוא:

001 122 221 0

הכוהל הזה משותף לעוד מספר רכבים כמו וולבו 240/260 מרצדס SL ו S-CLASS ועוד(ראו קובץ מצורף)

תודה!

בדוק אצל "גלאור" בתל-אביב, דרוש הנחה, מחירים סבירים.

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

פורסם
שלום לך, יש לי כהל משומש של וולבו 240 אם אתה צריך ,ניתן גם לקנות חדש באם תעדיף כמו שאמר קודמי

0524435054 שרון חיבה.

בהצלחה:-)

היי שרון,

אם זאת לא טירחה רבה מידי בשבילך, תוכל בבקשה לבדוק אם המס' הקטלוגי של הקויל הזה? אני פשוט רוצה לוודא שזה אכן

001 122 221 0

זה אמור להיות מוטבע על הקויל עצמו.

תודה!

פורסם

ברצוני להסב את תשומת ליבך שאם מערכת ההצתה ברכב שלך מורכבת מפלטינות וכבל ( לא מע' אלקטרונית) אתה יכול להשתמש בכל סליל הצתה בעל מתח כניסה של 12 וולט . סה"כ - כל סלילי ההצתה בנויים מליבת ברזל פנימית , מלופפים בסליל ראשוני ומשני.

ההבדל בניהם שהם טבולים חלקם בשמן או זפת.

אם יש הבדלי מתח - תמיד יש נגדי מתח חיצוניים.

לכן אתה לא מחוייב להשתמש בסליל הספציפי...כולם ישרתו אותך!!!

בהצלחה,

יורם

פורסם

שלום יורם

גם אני חשבתי כך ונוכחתי אחרת.

ישנה התנגדות פנימית בתוך הקויל (בין הטרמינלים) והיא מאוד חשובה לפעילות התקינה של מערכת ההצתה.

במידה וההתנגדות לא מתאימה למערכת, הניצוץ לא יהיה בעוצמה המתאימה.

זה הוסבר לי ע"י מעבדה אלקטרונית לרכב.

המנוע שלי לא עבד עגול אחרי שכבר עברתי על כל המערכות...הסתבר שהיה לי קויל של רכב אחר עם התנגדויות שהן לא לפי הספר ולכן המנוע זייף.

ברגע שהחלפתי את הקויל למשהו שיותר קרוב למה שאני צריך, המנוע עובד אחרת לגמרי!

הייתי מופתע לחלוטין.

לכן אני רוצה למצוא את הקויל המדויק שמתאים לרכב.

• תוכן חדש...