Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סעפת יניקה edelbrock

s10
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,ברצוני לפנות פה למבינים ברכבים אמריקאיים,אני רוצה לקנות סעפת יניקה לרכב שלי ורציתי לדעת אם יש למישהו מושג מה תפקידם של החורים שמעל פתח התרמוסטט ,[שני חורים אחד מעל השני ושניים קטנים מכול צד].ברצוני לציין שחורים אלו אינם קיימים בסעפת המקורית ,וכול השאר אותו דבר.

edl-3713.jpg

פורסם

נפתרה הבעיה זהו מיקום חיישן EGR שבניגוד למקורי ממוקם בקידמת הסעפת [המקורי מאחור]בכול מקרה אין בו שימוש בארצנו.תודה רבה

פורסם

לא נורא ,מה דעתך?היא אמורה להיות יותר יעילה מהמקור ?בתחום הזנת הדלק,האצה ?כמובן בתוספת עוד חלקים מסביב כמו למשל הדרסים.[נציין שאני לא מחפש לבנות איזו מפלצת]

פורסם
זה הכיוון,עם נגיעות של שיפורים במנוע הקיים.

אם התמונה הזאת לא ממש אפשר לעזור לך

תתן פרטים על מנוע גיר בקאקס מה עשית מה אתה חשבת לעשות איזה תוצאה סופית את הרוצה להגיע

ויהיה יותר פשוט לעזור לך

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

מנוע גיר ובקאקס סטוק עם שיפורים קלים כגון סעפת של edl פילטר פתוח אגזוז וכדומה ועוד כמה שינויים ויזואליים ,לא מחפש לבנות מפלצת,אני נוהג ברכב יום יום.מחר העלה תמונות.

פורסם

כתבת שההדרס יגרמו לאבד מומנט ,במפרט של הסעפת כתוב שחור על גבי לבן מגדיל מומנט [למרות שאני לא מחפש לבנות מפלצת אלא רק נגיעות של שיפורים]ככה שאתה סותר את עצמך ,חוץ מזה אתה מכניס פה עוד משוואה ,ענין היחס דחיסה ככה שאנחנו מסתבכים.אני מעוניין ברכב שיסע יום יום רק שיהיה קצת משופר בלי כרוגייה מיותרת.שבת שלום ומבורך

• תוכן חדש...