Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה| מתנול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ליפני בערך חודשיים חבר שלי אמר לי שיש "פטנט" להוריד משמעותית את צריכת הדלק.. הוא הראה לי "סכמה" שמראה בערך איך המערכת עובדת ולפי מה שהבנתי יש מייכל מיים שבתוכו יש סליל המחובר לחשמל ומה שקורה שכשעובר חשמל אז נוצרים בועות גז והגז עובר מהמייכל אל סעפת היניקה כ"תוסף" לחמצן האטמוספרי.

אני לא יודע אם הבנתי נכון.. אבל בכל זאת.. זה מתנול או לא?

כי לפי מה שהבנתי מתנול הוא גם בנוי ממיכל מיים כלשהם, והוא מחובר בסופו של דבר ליניקה, והוא גם מוריד את צריכת הדלק. אז זה אותו מערכת ? [מתנול] ?

Only RWD

פורסם
שרשור בנושא מתנהל במקביל, עיין בו קצת.

כן ראיתי ובגלל זה שאלתי אם זה אותה מערכת שאני מתכוון או לא ?!?!? כי זה אותם פרטים פחות אות יותר

אז זה אותה מערכת שחבר שלי מתכוון? [כזה שהמייכל מיים הוא בעל סליל בפנים שיוצר גזים דליקים

Only RWD

פורסם

ממש לא!הזרקת מתנול מורכבת ממיים וממתנול ולא תוצאה של שילוב בין חשמל ומיים

ברכבי דיזל ניתן להישתמש בהזרקת מתנול או אפילו רק מיים ולקבל שיפור של כ10% בתיצרוכת הדלק

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם
ממש לא!הזרקת מתנול מורכבת ממיים וממתנול ולא תוצאה של שילוב בין חשמל ומיים

ברכבי דיזל ניתן להישתמש בהזרקת מתנול או אפילו רק מיים ולקבל שיפור של כ10% בתיצרוכת הדלק

תראה אני לא מתכוון למייכל עצמו שאתה ממלא בו מיים

הוא ריק

אבל המיים משם הולכים למייכל אחר בצורה גלילית

ובתוכו יש סליל

זה ככה במתנול?

Only RWD

פורסם

תראה,

אתה גם לא מפסק את ההודעה.

אתה גם מצטט הודעה שנמצאת ממש מעליך.

מכאן אנו למדים ש:

אתה גם לא קראת את חוקי קארזפורום לכתיבה נאותה והתנהגות בפורום.

אי לכך ובהתאם לזאת, השרשור נגדש. ללא מערכת מתאנול.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...