Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדלקת אורות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!

תודה לאריאל עזיזזי על התזכורת החשובה.

מנסיון של השנה שעברה,המשטרה לא מותרת בנושא גם לרכבי אספנות.-הקפידו לישם התקנה!!

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם
האם יש מחקר המצדיק את התקנה ? פחות תאונות? מה דעתכם?:puzzled:

הדלקת אורות מועילה, כל יום, כל היום.

רכב עם אורות דולקים נראה יותר בברור גם מרחוק.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ישנה משמעות חשובה לחקיקה זו - שימו לב , רוב רכבי הליסינג/לשעבר ליסינג בצבעים "נבלעים" , כסוף ואפור הם צבעים שבשעת חשכה או בזמן גשם נבלעים בכביש ואינם בולטים לעין , הדלקת האורות ברכב גורמת לך להראות היטב !

באירופה יש הנחה בביטוח לבעלי רכבים בצבעים בולטים - צהוב , אדום ...

כך לפחות למדנו בקורס מנהלי ציי רכב בכירים .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

לא הכל קשור בתאונות דרכים

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
האם יש מחקר המצדיק את התקנה ? פחות תאונות? מה דעתכם?:puzzled:[/quote

כן. ראה למשל

The safety effects of daytime running lights

M Koornstra, F Bijleveld, M Hagenzieker… - SWOV Research Activities, 1998 - landesverkehrswacht.de

... that no one can conceive of an automobile or a Greyhound Bus being invisible on

a bright clear day'. ... contributing factor in 50% of all daytime accidents and ...

צוטט על ידי 22 - מאמרים בנושא זה - צפה כ- HTML - כל 7 הגירסאות

חפש לפי DLR

לפי מאמר זה 8% מהמהכוניות בכביש אינן ניצפות על ידי נהגים אחרים כאשר אין להם אורות דלוקים במשך היום

שלמה דן גדרון

פורסם
ישנה משמעות חשובה לחקיקה זו - שימו לב , רוב רכבי הליסינג/לשעבר ליסינג בצבעים "נבלעים" , כסוף ואפור הם צבעים שבשעת חשכה או בזמן גשם נבלעים בכביש ואינם בולטים לעין , הדלקת האורות ברכב גורמת לך להראות היטב !

באירופה יש הנחה בביטוח לבעלי רכבים בצבעים בולטים - צהוב , אדום ...

כך לפחות למדנו בקורס מנהלי ציי רכב בכירים .

דני זו לא הסיבה

פשוט כול 1.11 בשנה

יש לי יום הולדת וכולם מדליקים לכבודי ולכבוד פרנסין אורות

פורסם

קישקוש מקושקש כל הדלקת האורות לרכב.

לאופנוע אני מסכים.

לרכב? מימון למוכרי המצברים המחלצים ומוכרי מנורות הרכב.

10 ימי גשם בארץ ובהם 6 שעות אנשים ישנים שעתיים מעט חשוך ושאר הזמן השמש קופצת לביקור.\

זו מומחיות ישראלית טיפוסית לקשקש איזה קשקוש ולסחוט כספים מהציבור.

אם חשוך שהנהג ידליק אורות.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

מצ"ב הודעת קצין בטיחות בתעבורה :

החורף הגיע ואיתו ההיערכות לנהיגת חורף.

אורות

מיום ראשון, ה-1 לנובמבר חלה חובה להדליק אורות ראשיים בנסיעה בכבישים בין עירוניים.

אנו ממליצים להדליק אורות גם בנסיעה בתוך העיר.

יש לדאוג ולנקות את הפנסיםפנסי חזית נקיים מאירים בעוצמה גדולה יותר. שימו לב, כאשר השמשה מלוכלכת גם הפנסים מלוכלכים.

שמירת מרחק

הגדלה משמעותית של המרחק מהרכב שלפניכם הימנעות מבלימות פתע וסטיות חדות.

בתנאי ראות קשים ובכביש רטוב יש להקטין את המהירות לפחות ב 10 קמ"ש בהשוואה לנהיגה במזג אויר נאה.

יש להאט לפני עיקולים ולבלום בהדרגה, בעדינות ומבעוד מועד.

האטה מ 90 ל 80 קמ"ש מאריכה את זמן הנסיעה ב- מ"ס שניות לקילומטר , אך מקצרת את מרחק העצירה שלך בכ 16 מטרים !

זה עשוי להיות ההבדל ....

בברכת נסיעה בטוחה,

לגבי הודעתך ירון ידידי , למד מנסיון של אחרים ולא על בשרך , בטיחות בכביש אינה משחק ילדים ותאונות בחורף אכן קורות בגלל ראות לקויה , למצבר לא נגרם שום נזק ומקסימום נורה חילופית לרכב אני אשלח לך ללא חיוב !

:lol:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

invisible on

a bright clear day

רק אני חושב שיש כאן סתירה בין החוק שלנו ומה שאומר המאמר.

מצטער לא קראתי את כל המאמר כי יש לי בעיה לפתוח את המסמך.

ד"א

לא יודע איך אני זוכר את זה אבל לפי מה שלימדו אותי בבית ספר, זה שאורות רכב דולקים גורם לקושי באומדן המרחק.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מה אומר החוק על דרך עירונית? כי אני מכיר מישהו שקיבל דו"ח על אי הדלקת אורות היום בבוקר (בתוך העיר)

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...