Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לפתוח שרשור אחד מרכז של המלצות לבעלי מקצוע לרכבים המיושנים שלנו.

היות ואין עוד שרשור כזה אשמח להרים את הכפפה.

תודה.

פורסם

אני רציתי להמליץ בתחום המכני על מוסך קובלנץ ובניו (המוסך נמצא בנמל ת"א מאחורי גלידה מונטנה)

במוסך תפגשו את נתי ודני שיש להם ידי זהב ומומחיות מיוחדת במיוחד לרכבי פיאט עתיקים (המוסך היה לפני שנים רבות מאד מוסך מורשה פיאט) .

ראיתי עבודות שהם עשו על רכבי פיאט משנות ה 60-70 ויש לי להגיד על 2 האנשים המוכשרים האלה רק דברים טובים

הטלפון שלהם : 03-6045408 (המוסך סגור ביום שישי)

את כל העבודה המכנית על ה 127 עשיתי אצליהם .

מומלץ באמת בחום רב

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מוסך מאיר ברח' שונצינו ת"א ליד סניף הדואר.

מאיר מכונאי בחסד מהדור הישן + במוסך עובד גם חשמלאי מבוגר, צביקה, שטיפל בחלק מרכבי האספנות, עוד כשהיו חדשים.

החבר'ה האלה לא מתמחים באספנות, אבל בהחלט יכולים להתמודד בכבוד עם כלי הרכב המיושנים. מומלץ. 03-5622194.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

בני.ל נקודה. (יאשה אם תספור יש פה שלוש נקודות8))

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

איך עוד לא הוזכר כאן.

"קלוש חלפים" (או שמא יש לומר מוזיאון קלוש) החנות שבה ניתן להשיג כמעו כל חלק אפשרי לרכבים עתיקים נדירים ואפילו כאלה שנכחדו מהעולם.

הוא נמצא בחיפה (ליד רחוב ההסתדרות\דרך חיפה-עכו)

04-8724303

מי שצריך חלק נדיר לרכבו מומלץ קודם כל לבדוק אם יש לקלוש .

קשה לי להאמין שיש אספן רכב שלא מכיר את קלוש.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מוסך רם - שונצינו ת"א

בעל המוסך הוא יוסי יש לו קרוב ל 15 מיני מיינורים זרוקות שם ואת כולן הוא מתכוון לשפץ

אם לא הבנתם עד עכשיו הוא מתמחה ברכבי המיני מיינור

בחור עם רושם ראשוני לא נעים

אבל בתוך תוכו הוא אדם טוב ..... מניסיון

פורסם
מוסך רם - שונצינו ת"א

בעל המוסך הוא יוסי יש לו קרוב ל 15 מיני מיינורים זרוקות שם ואת כולן הוא מתכוון לשפץ

אם לא הבנתם עד עכשיו הוא מתמחה ברכבי המיני מיינור

בחור עם רושם ראשוני לא נעים

אבל בתוך תוכו הוא אדם טוב ..... מניסיון

לדעתי אחד הטובים אם לא הטוב מכולם הוא הבחור מהצפון שבנה קפרי עם קיט ניפוחים אמנם מכוער אבל עבודת צבע ופחחות איכותית ומדהימה ברמה של חו"ל.

אני לא יודע מה שמו או איפה העסק שלו.

125 סוסים לא מספיקים?

הונדה מציתה את הדימיון !! :lol:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עוד 2 בעלי מקצוע חובה לכל חובב אספנות....

שכפול מפתחות

1) לנדאו שכפול מפתחות - רח טלר 30, רחובות. טלפון 08-9469330. לבקש את קלרה.

זאת חנות שפועלת למעלה מ 50-60 שנה ברחובות. מכיוון שהבעלים (קלרה) מבוגרת מאוד, שעות העבודה רק בין 9:00-12:00 בבוקר. יש להתקשר מראש לברר אם היא פתוחה באותו היום (טלפון 08-9469330)

יש להם סוגי מפתחות שפשוט לא להאמין שעדיין קיימים. לדוגמא, רציתי לשכפל מפתח לדלת של הפיאט ספיידר שלי ומפתח סוויץ של סיטרואן דה שבו.

איפה לא הייתי ? בעשרות חנויות, שלחו אותי עד "רואר" ברעננה וגם להם לא היה כזה. ובחנות הקטנה הזו (לנדאו ברחובות), ממש מתחת לאף ברחובות היה ועוד איך היה. מפתח מקורי של פיאט. גם לסיטרואנים ישנות כמו דה שבו וDS יש להם.. מה בעצם אין ? הזמן כאילו עמד מלכת בחנות הזו.

בקיצור, אם חסר לכם מפתח של אוטו שעבר מן העולם, יש להם ה-כ-ל - באחריות ומניסיון אישי.

חשמלאי רכב

2) יוסי סרוסי - חשמל סימן טוב, איזור התעשייה רחובות. טלפון 054-5607974

אני רוצה להמליץ על חשמלאי רכב מדהים, ישר, עם סבלנות של ברזל והגון במחירים. עשיתי אצלו 2 מערכות חשמל קומפלט לרכבים. מחיר באמת נמוכים (מי שמתעניין שיישלח לי מייל בפרטי). משקיע את הנשמה ונותן תמורה נהדרת. במידת הצורך, מגיע גם עד הבית למכוניות שעדיין לא נוסעות. מומלץ בחום.

פורסם

אשמח מאוד לקבל המלצות על מכונאי רכב טוב שמבין ברכבי אספנות אמריקאים באזור אשדוד. אפילו רק בשביל טיפולים שוטפים או תיקונים מינוריים.

מצרף המלצות על מוסכי אגזוזים: אבי, המשתיק באשדוד, רח' העבודה 10; ויוסי, המשתיק בחולון, רח' המלאכה 49 - 054-3095075. גם אבי וגם יוסי - שניהם קודם כל בני אדם, בחמש דרגות מעל מוסכניק ישראלי ממוצע. וגם מקצועיים ונותנים מחירים הוגנים.

רון

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

• תוכן חדש...