Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את רוב החלקים כבר. כעת נשאר להשיג פילטר אוויר. עברתי כבר במספר חנויות חלפים גדולות, לאף אחד אין.מדובר בפילטר אוויר עגול גדול עם חור באמצע, ממברנות קרטון. נא עזרתכם.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

לא ידוע.

גם לי היה חסר הפילטר אויר הזה.

לכל מקום שהגעתי אליו צחקו עלי שפרקתי אותו מאסלה. מה לעשות, ככה הוא נראה.

לפני שנתיים הגעתי לחנות חלפים בכפר סבא, היו שם 2 יחידות, קניתי את שתיהן.

אין לי לתת לך, כי אני כבר משתמש בשני.

אשמח אם תעדכן לכשתמצא.

גם אני מחפש ואעדכן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ניסיתם לחפש בכפר ערבי כלשהו?

אם יש חלקים למרצדסים ישנים, זה נראה לי רק אצלם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הפילטר שיש לי כרגע הוא תוצרת MANN . מק"ט 4190 C . קוטר פנימי 22 ס"מ. קוטר חיצוני בערך 40 ס"מ. תודה לעוזרים.

פורסם

אתה יכול לנסות ב"מרכז חלפים" בלוד.

הם יבואנים של כל סוגי המסננים וגם מסננים מקוריים וחליפיים למרצדס.

תתקשר ל 08-9188288 ותבקש את אסף.

תכין מראש את הדגם המדויק של הרכב.

פורסם

האמת שיש לי בעיה קטנה. לפי דעתי, שונה המק"ט של הפילטר הנ"ל. לאחר שיטוט ארוך באתרים של MANN ועוד מקומות המשווקים אותו, הסתבר לי שאין בכלל אזכור למק"ט זה (הוא פשוט מוטבע על לוחית שעל הפילטר אז הנחתי שזה הדגם).

האם מישהו יודע את הדגם של הפילטר. מדובר במנוע 102. אולי יש חברה אחרת שמייצרת פילטרים מתאימים...

• תוכן חדש...