Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,יש לי ZX 1600 שהלך לה הבלוק.

אני החלטתי בסופו של דבר להתקין לה מנוע מיבוא,לפני שאני עושה את זה רציתי לדעת אם יש אפשרויות אחרות חוץ מהמנוע המקורי שיכולות להתאים ולהיות חוקיות?

205 GTI לא מתאים?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

יש אפשרות חוקית כזו. כיום אחרי החלפת מנוע צריך לגשת למכון טסטים כדי לשנות את מספר המנוע ברשיון, ע"פ מה שנאמר לי מבוחן ראשי (מי שחותם על החלפה זו) אם המנוע הדגם והנפח מופיעים לאותו דגם רכב בAUTODATA הוא מאשר את העברת המנוע וחותם על המסמכים.

כמו כן מנוע של פג'ו 205 GTI לא יאושר מהסיבה הזו, ואני מניח שהוא לא יתאים למרכב של האוטו.

חוץ מזה אם אתה מחליף דגם מנוע קח בחשבון שינויים של מחשב,חשמל, צנרת וכו'.

פורסם

מנוע של 205 GTI לא יתאים למרכב של ZX 1600? אתה צוחק?

זה אותו מנוע בדיוק עם ראש ומערכת הזרקה שונים.

XU 1580 סמ"ק רק דגם מנוע אחר אבל כל הבלוק זהה ב 100 אחוז.

אני במקומך הייתי קונה וולקן ומשאיר את ה1600 לחלקים, יצא לך הרבה יותר זול ופשוט.

אם ה1600 במצב טוב יש הרבה חלקים זהים בוולקן וב1600 .

פלסטיקה של תא נוסעים,מיזוג וגם חלקים חיצוניים.

לא עדיף להתקדם לרכב יותר חדיש מZX? אתה הולך להשקיע הרבה כסף במנוע מייבוא אז אולי כדאי להחליף לקסארה או ל306 חדשה יותר וזהו.

×
×
  • תוכן חדש...