Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בידוד מחום

h_doblo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יודע היכן אפשר לרכוש את החומר שהוא נייר כסף משני צדדיו ובאמצע" בועות אויר"

או משהו כזה,החום ברכב הורג אותי זה כמו לשבת בתוך תנור שבת-מבשל אותך לאט

פורסם

אם אתה מתכוון לזה , אז הינה ,

"הפלציב הוא חומר שמבודד קול וחום. החומר שאני בחרתי לשים הוא שצד בא עם דבק ובשני הנייר כסף, שנשאר אחרי ההדבקה. העובי של הפלציב הוא 1 ס"מ.

הפלציב בא בגלילים של 15 או 18 מטר, אבל אפשר גם לקנות אותו לפי מטר בעלות של 75 ש"ח למטר.

אני את שלי קניתי בחנות בשם "יר - גום" ברח' י.ל. פרץ מס' 39 בתל - אביב, הטלפון שלהם: 03-6884053

זו חנות יפיפיה כמו של פעם עם מוצרי גומי ופלסטיק וחומרי אטימה."

לקוח משרשור אחר .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

דרור שבוע טוב

האם ניתן להתקין החומר על הצד הפנימי של מכסה המנוע (זה שפונה לכיוון המנוע) לבידוד רעשים או שהחומר מיועד רק לבידודי חום?

אם החומר מיועד לבידוד חום בלבד מה ניתן להתקין לבידודי רעשים?

מנחם

פורסם
דרור שבוע טוב

האם ניתן להתקין החומר על הצד הפנימי של מכסה המנוע (זה שפונה לכיוון המנוע) לבידוד רעשים או שהחומר מיועד רק לבידודי חום?

אם החומר מיועד לבידוד חום בלבד מה ניתן להתקין לבידודי רעשים?

מנחם

לדעתי ניתן ,

החומר אמור לבודד מפני רעש וחום .

לא ניסיתי את החומר הזה אבל לדעתי כן .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

לפי הפרסום בקישור לעיל, החומר טוב עד 80 מעלות. בתא המנוע זה לא מספיק. לדעתי ברכב עם מנוע גדול זה גם לא מספיק לרצפה.

שלמה דן גדרון

פורסם

מן הסתם פלציב יעשה עבודה טובה (למרות שבא המנוע לדעתי זה מכוער) אבל חשוב להבין שברוב המקרים הבידוד הוא לא הבעיה.

חום לא יעבור מהמנוע לתא הנוסעים גם אם אין בידוד. מה שגורם ב 99 אחוז לתופעה הזו הוא גומיות מעבר לא תקינות בקיר האש. הגומיות האלו נרקבות עם השנים, וזה בהנחה שהן עדיין ישנן. כל ממעברים בקיר האש אמורים להיות מבודדים וסגורים בצורה שלא תאפשר שום מעבר לתא הנוסעים. אם זה לא כך, שום פלציב בעולם לא יעזור.

סט גומיות מקורי חדש אמור לפתור את הבעיה סופית

בהצלחה

פורסם

"הפלציב הוא חומר שמבודד קול וחום. החומר שאני בחרתי לשים הוא שצד בא עם דבק ובשני הנייר כסף, שנשאר אחרי ההדבקה. העובי של הפלציב הוא 1 ס"מ.

הפלציב בא בגלילים של 15 או 18 מטר, אבל אפשר גם לקנות אותו לפי מטר בעלות של 75 ש"ח למטר.

אני את שלי קניתי בחנות בשם "יר - גום" ברח' י.ל. פרץ מס' 39 בתל - אביב, הטלפון שלהם: 03-6884053

זו חנות יפיפיה כמו של פעם עם מוצרי גומי ופלסטיק וחומרי אטימה."

לקוח משרשור אחר .

דרור .

זו אינפורמציה שאני נתתי בשרשור של השיפוץ של האלפא ספיידר שלי, שיש בה את הפלציב כחומר מבודד קול וחום, כולל במכסה המנוע. לפי דעתי החומר מבודד מחום. מקול - קצת קשה לי לומר כי הספיידר רעשנית.

שלי

פורסם
האם מישהו יודע היכן אפשר לרכוש את החומר שהוא נייר כסף משני צדדיו ובאמצע" בועות אויר"

או משהו כזה,החום ברכב הורג אותי זה כמו לשבת בתוך תנור שבת-מבשל אותך לאט

אם הבעיה היא חום בלבד ולא הרעש,

מספיק שתדביק באמבטיה מצד המנוע נייר כסך איכותי , עבה , הצד המבריק לכיוון המנוע ,

תוכל לנסוע בלי בעיה של חימום תא הנהג,

דודי

סמוך על הדודג' :-)

פורסם

תדביק "לווד"בגיבוי נייר אלומינים הכי טוב ,לגבי הבידוד עם הבועות [פולינום]שמיוצר בקיבוץ ברקאי מיועד לגגות רעפים ונמכר בגלילים של 60מ"ר .יש גם בידוד של "סנאו ווייט" ושל bti ומיועדים בעיקרון לגגות רעפים ויש בידוד שנמכר ע"י חברות לחלקים באמריקה שמיועד לכול אלו שמשפצים את הרכב מהיסוד.זה הבידוד הכי טוב השאר אתה רק עושה להם הסבה לרכב..

פורסם

דווקא יש פתרון גם לחום וגם לרעש

קיים חומר בשם סקנד סקין. בנוי משלוש שכבות של חמרים. משמש במקור למערכות קול ברכב

אבל מתאים לרעש וקיים גם סוג שלו מיוחד לתאי מנוע מבודד מחום ומרעש.

קישור לאתר יצרן

www.secondskinaudio.com

אינני יודע מי היבואן שלו בארץ, אבל אני יודע שיש יבואן.

ויש עוד חומר שניקרא דיינמאט אבל אינני יודע אם מיובא

תעשה חיפוש ובהצלחה

• תוכן חדש...