Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שפירקתי את הפילטר+הפנסים לקראת הטסט השנתי, החלטתי לצלם את ההתנה שלהם בכדי לשתף אותכם:

בהתחלה תמונה של האוטו מפורק, מיקום הפילטר(אני יודע שזה לא טוב מאחורי הרדיאטור אך אני מעדיך את זה ולא לשאוב שלוליות),התקנת הפילטר,פילטר ממבד צד, הפנס המיועד, הפנס במקום ואחרון אחרי התקנת שני הפנסים

P23-10-09_15.19.JPG

P23-10-09_15.19[01].JPG

P23-10-09_15.19[02].JPG

P23-10-09_15.53.JPG

P23-10-09_15.54.JPG

P23-10-09_16.06.JPG

P23-10-09_16.04[01].JPG

P23-10-09_16.15.JPG

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

לידעתך!

הפילטר המקורי עומד בידיוק אבל בידיוק באותה נקודה!

והוא סגור בתוך קופסא כמובן אז לא ניראה לי שהוא יהיה יותר טוב!

בברכה טל

נ.ב

אשמח לקבל הצעות מה אוכל לעשות ולאן להעביר את הפילטר למקום קבוע ללא חשש של מים או אוויר חם.

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

לדעתי אתה טועה.

הפילטר אכן יושב באותה נקודה בידיוק אך יש לו המשך צנרת מתחת שיורדת לטמבון מתחת לפנס.

האוטו נראה מעולה!!

תתחדש

דודו

פורסם

דודו אתה צודק, יש צינור שיורד אך כשהוצאתי את הצינור בפעם הראשונה כשהתקנתי את הפילטר הזדאזתי(סליחה עם יש טעות) לראות את מצב הצינור כול הצינור קרוע מלא בעלים וזבל.

הרבה אומרים לי שזה שיפור פסכולוגי אך לפי דעתי בשילוב עם האגזוז אני מרגיש הבדל בתאוצה ובהעברת הילוכים.

עם הפילטר המקורי כשנסתי היום לטסט ההיתי צריך למשוך קצת יותר את ההילוך כדי שיעבור טוב, וכן היתה הרגשה מאוד חזקה של איבוד כוח בהעברת הילוכים.

בברכה טל

נ.ב

עדיין פתוח להצעות למיקום הפילטר כולל הדרך להגיע לשם.

תודה

פורסם

קודם כל תתחדש.

לדעתי מיקום של הפילטר צריך להיות יותר מאחורי פנס החזית (מיקום של אוויר קר)

הפנסים מאוד יפים רק לדעתי הלדים התחתוניים נראים כמו אורגן אורות אבל אם אהבת...תהנה!

rafi

פורסם

תתחדש נראה ממש טוב

בקשר לפילטר אוויר:לדעתי מיקום של הפילטר לא טוב כי הפילטר שואב את כל החום של המנוע מה שיכול להוריד לך בכוח של הרכב וגם לא הכי טוב למנוע

פורסם

נראה מצויין.

בקשר לפילטר- בדוק בנוגע לקיט ראם אייר המותאם לרכבך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני רוצה לנצל את הדיון לשאלה שקשורה ממש לנושא,

יש לי 205, בלוק TU, עכשיו יש את הצינור שמתחבר לבית של הפילטר אוויר, אם אני מתקין בכניסה לצינור פילטר פתוח אני צריך להוציא את הפילטר הפנימי נכון?

בתמונה שהעלתי הכוונה שלי של איפה לחבר זה בעיגול הקטן בתחתית התמונה, זה הצינור שיונק אוויר לתוך בית הפילטר, והעיגול הגדול זה איפה שהפילטר ממוקם

%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%194%20001.JPG

פורסם

הלדים למטה בפנסים יפים לדעתי,סגנון של הR8....

יפה,תחדש עליהם.

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

פורסם

הסתכלתי עכשיו באתר של אקסטרים טיונינג.

וראיתי שם התקנה של פיטר פתוח ב-206 והוא מיקם את הפילטר בידיוק באותה נקודה איפה שאני מיקמתי!

דעות?

הפילטר בזמן הקיץ היה ממוקם אצלי למטה בטמבון לפני הגלגל הקדמי(למי שמכיר בפג'ו יש מן כיס כזה בטמבון)אך בגלל החורף הקרב ובא העברתי אותו למעלה למיקומו כעת, יש איזה משהו שאפשר לעשות כדי שאני ישאיר אותו בטמבון ולמנוע את שאיבת השלוליות?

נ.ב

קראתי כמה וכמה שירשורים על ראם אייר, ובאחד הוזכר הצינור תיעול שמגיע בפג'ו שהולך לטמבון איפה שהפנס ערפל, עם אני יכניס את הפילטר הפתוח לתיבה המקורית ויחבר את הצינור הזה למקומו המקורי, העם זה יעזור במשהו?

אני עדיין מעדיף למצוא איזה פתרון לשאלה למעלה בכדי לא להחזיר את הקופסה המקורית.

• תוכן חדש...