Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעת מחיר זולה מאוד על צנרת מאלומינייז , בניה אישית , הבן אדם לוקח מידות ובונה בידיוק לפי הזוויות של האוטו.

הייתרון הגבוה שלו שזה זול משמעותית מאוד ביחס לצנרות מוכנות מנירוסטה.

הבן אדם וותיק מאוד בתחום (עוד היה משפר מכוניות לפני שהסדנאות שכולנו מכירים נפתחו) והוא אמר לי שאני יכול לנסוע עם הצנרת הזו גם 10 שנים בראש שקט שלא יהיו לי בריחות או ריקבון או משהו דומה.

יש חסרונות בהצעה הזו ?

אני מחפש חוות דעת ממי שיש לו ממיר ספורטיבי במיוחד אם הוא של Magnaflow , מישהו הצליח לעבור איתו טסט ?

גם חשוב לי שהצנרת שלי תיהיה שקטה מאוד , האם ממיר קטליטי משקיט את הצנרת ?

אני מתכוון ליבא את הממיר מחו"ל , האם יכולה להיות בעיה של תו תקן או משהו דומה ?

תודה רבה.

פורסם

נירוסטה הוא חומר עמיד מאוד אבל גם כבד מאוד ויותר קשה לריתוך וכיפוף.

אלומיניוםגם כן עמיד מאוד אמנם לא כמו נירוסטה, אבל גם עמיד.

עוד יתרון ואולי גם חיסרון במקרה הנ"ל של האלומיניום שהוא חלש משמעותית מברזל ונירוסטה.

מה שעושה אותו יותר קל לכיפוף ולריתוח.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

שמע , במבחן התוצאה בעל המקצוע מבטיח לי אמינות ואחריות לאורך שנים.

אם יש איפשהו קאץ' או חיסרון משמעותי בשימוש באלומינייז אני אשמח לדעת.

פורסם

שוב, החיסרון של האלומיניום הוא שהוא בדרך כלל חלש יותר ממתכות אחרות.

נירוסטה היא מתכת מאוד מאוד חזקה.

אם יש לך אחריות בכתב ל10 שנים אז אין סיבה שלא.

דרך אגב אתה יכול לפרסם יותר פרטים, גם אני מעוניין אולי.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

הוא רשם בפירוש אלומינייז ולא אלומיניום.

לפותח השרשור,אצלי ב106 טורבו האדומה הורכבה צנרת גדישה מברזל אלומינייז וזה היה מצויין:-D

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

מתי בדיוק זה היה מצוין?

מדובר בצנרת ברזל בעלת ציפוי אלומיניום, הצנרת עצמה לא תחליד, אבל אם לא יצפו\יצבעו את הריתוכים הם יחלידו,

לדעתי לא מומלץ, הזוויות הם זוויות מעוכות CRUSH BENT.

מה שכן, צנרת אלומינייז גם כבדה יותר מפני שהיא בעלת עובי דופן גדול יותר משל צנרת נירוסטה.

צנור מעוך:

wurth_jan_03_exhaust_pipes.jpg

קו---------------------------------------

פורסם

נראה מעפן.. מה הטעם בצנרת רחבה אם היא מצטמקת בכל עיקול ? כמה זה כבר זול יותר ?

יש לי ניסיון טוב עם ממיר ספורטיבי 3" (לא של מגנאפלוו) בעל ערך של 100CEL ואני עברתי איתו כבר 2 טסטים. המנורה של הצ'ק אנג'ין לא נדלקת, אלא, אם אני נמצא בפקק איזה 20 דקות עם מזגן דולק (וזה בעיקר בגלל הצ'יפ)

...CASKA for life

פורסם
מתי בדיוק זה היה מצוין?

מדובר בצנרת ברזל בעלת ציפוי אלומיניום, הצנרת עצמה לא תחליד, אבל אם לא יצפו\יצבעו את הריתוכים הם יחלידו,

לדעתי לא מומלץ, הזוויות הם זוויות מעוכות CRUSH BENT.

מה שכן, צנרת אלומינייז גם כבדה יותר מפני שהיא בעלת עובי דופן גדול יותר משל צנרת נירוסטה.

צנור מעוך:

wurth_jan_03_exhaust_pipes.jpg

מבחינת משקל הוא אמר לי שזה שוקל אותו דבר , בכל אופן אני לא רואה שום דבר רע בצינור שבתמונה.

פורסם

חבל מאוד שאתה לא רואה את המגרעות של צינור שהקטרים שלי משתנים מנקודת הכיפוף ועד ליציאה,

זול מתחיל ב-ז.

אני לא מכיר דרך לקבל משהו שיתן שילוב של אכות אמינות ותוצאה בדרך הזולה,לא הייתי ממליץ לגעת בזה צנרת חייבת

להיות בנויה כמו שצריך בלי שינוי קטרים או שבירות חדות מידי.

כמה זול כבר זה יכול להיות תשקיע קצת כסף למשהו אכותי דבר איתי אני יעזור לך יש לי דרך לענות לדרישות שלך.

FIAT X1/9 .127.133

GOLF MK2 1.8 TURBO 20 VT

פורסם

לא היתי הולך על הכיפופים סוג ז שיוצאים אם הצינור הזה וסוג המכופפת הזאת .

אם זה ממש זול ולחוץ לך , היתי קונה זווית נירוסטה 3" ועושה את כל העבודה של הזוויות איתם , ובקטעים הישרים משתמש באלומנייזד .

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה לדבר במספרים.

לצורך הענין - 4 מטר של נירוסטה ו-8 זויות 45 מעלות עלו לי כמעט 1000 שקל בראשון לציון. [קוטר 2.5]

עבודה של בניה מתחילה ב1000 שקל ויכולה להאמיר גם ל5-6K שקל [כתלות ישירה בבעל המקצוע - ככל שהמוניטין גדול יותר כך התשלום על העבודה יאמיר]

לגבי ברזל או נירוסטה או אלומייז -

את המערכת באוטו שלי עשיתי עם נירוסטה, לדעתי, בדיעבד זה היה מיותר.

זה מתחת לאוטו, יתרונות בזרימה אין, והקושי והעלות הנוספת בריתוך ייעודי לנירוסטה פשוט לא שווים את המחיר.

צנרת ברזל שבנויה טוב תחזיק מעמד שנים רבות, וגם התיקונים שיעשו לה יהיה מהירים ואלמנטריים.

אם תהיה מעונין - צור קשר בפרטי, אני אקשר אותך עם בעל המקצוע שעשה פינישים על האוטו שלי [אחרי שאת הצנרת אני בניתי בעצמי] - הוא מקצוען מאוד ויש לו ידע וכלים [כולל מכופפת מנדרל]

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

יש לי ממיר ספורטיבי של magnaflow ועברתי איתו טסט כבר שנתיים.

זה משתיק את הרכב, כמובן, אבל זה לא תחליף לדוד אמצעי ואחורי טובים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
יש לי ממיר ספורטיבי של magnaflow ועברתי איתו טסט כבר שנתיים.

זה משתיק את הרכב, כמובן, אבל זה לא תחליף לדוד אמצעי ואחורי טובים.

אצל מי ניתן להשיג??

מילא אתה מבזבז לריק סימן שאלה אחד, אבל גם לצטט סתם את ההודעה שמעליך? נו באמת... יאשה.

rafi

פורסם

במידה ואין ממיר קטליטי ברכב,איך מתגברים על בדיקת זיהום האוויר?

מתקינים ממיר קטליטי רגיל על מערכת פליטה ספורטיבית או שיש ממיר קטליטי ספורטיבי שניתן להתקין?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...