Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הגעתי למקום

נו כבר מכיר חלק מהאנשים.

ממש הדאיגו אותי תנאי ההטסה , רוח צפונית חזקה נושבת..(אני ממש מתלבט להרים את הטיסן:?)

לאחר לבטים..מצאתי חלקת דשא לא גדולה..

המראתי כשהרוח חזקה..לא קל להטיס ."מלחמה באויר":shock:8)

נחתתי בשלום. (באחת התמונות רואים אותי על הבמה ליד הדשא) והתמונות לפניכם.

רזולוציה הצילום המקורית..גבוהה יותר אך ה"פורום" לא נותן לי להעלות ברזולוציה גבוהה יותר..למישהו רעיון?

אני עושה זאת בכייף למועדון ה 5 .

*התמונות ברזולוציה גבוהה יותר ב: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1130538#post13409982

להתראות.......... GUY

IMG_0006.jpg

IMG_0007.jpg

IMG_0019.jpg

IMG_0020.jpg

פורסם

תודה רבה על התמונות, נחמד מאוד!

באמת הרוח הייתה קשה היום לטיסנים, אפילו עפה למישהו השימשיה...:roll:

אני עוד מעט אעלה תמונות שאני צילמתי.8)

עריכה: צריכים לצנזר מספרים?

קקטוסולר ידנית

פורסם

guyrc1

כטיסנאי לשעבר, אני יודע כמה סיכון אתה לוקח בשביל להטיס ברוח כפי שהיתה היום. כל הכבוד על המאמץ. התוצאות נהדרות!

אספנות,

לא "צריכים" לצנזר מספרים, אבל נהוג לקבל רשות מהחברים להשאיר את המספרים גלויים. מאחר ואני מניח שאין לך אישור, צנזר.

השוק, מבחינתי, היה מוצלח ומהנה. גם קניתי משהו, גם פגשתי חברים שבדרך כלל איני פוגש בימי שישי. הרווח כולו שלי.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

בשעה 08:00 הגעתי למקום ע"מ לודא מוכנותו לאירוע - ואכן המקום היה מוכן והכול תודות לחברנו נח סלוצקי ממוזיאון אג"ד בחולון שתורם את האתר לטובת המועדון מזה שנתיים ימים - יישר כוח לנח סלוצקי - פרגון מס' 1.

התמונות מהטיסן נהדרות, רואים מ"מעוף הטיסן" את היקף וכמות דוכני המכירות, את החברים המסתובבים בחיפוש אחר חלפים, שלל צבעים וריחות כמו כל שוק של דברים עתיקים - כל זאת תודות לטיסנו גיא שחירף נפשו וטיסנו בהטיסו את הטיסן ברוח עזה המקשה מאד מאד על ההטסה - יישר כוח לגיא - פרגון מס' 2.

תודה למארגנים מטעם מועדון החמש ובראשם נחום קדמיאל היו"ר - יישר כוח נחום - פרגון מס' 3.

ואחרונים חביבים - דוכן הקפה ששירת אותנו בסוגי קפה/שתיה קרה/כריכים ומזג האוויר שהיה לטובתנו עם שמש סתווית ורוח צפון-מערבית בינונית מאידך - תרמו לרווחת החברים - פרגון מס' 4.

דומני שאמרתי הכל וגם פירגנתי לכל התורמים לאירוע הנחמד והחביב.

שנפגש ב"שוק עתיק" הבא.

מצא משה

פורסם

לוקח יותר מדי זמן עד שהתמונות עולות בשרת חיצוני. אני לא חושב שהפורום יצליח להעלות אותם...

אני אעלה את התמונות במוצ"ש.

קקטוסולר ידנית

פורסם

שמחתי להגיע לשוק עתיק היום .

בפעמים האחרונות הייתי עם דוכן מכירת חלקים וכמעט שלא הסתובבתי בשוק , היום באתי רק לפגוש את החברים הרחוקים

ולהציץ בדוכנים השונים .

היה נחמד מאוד , לא חם מידי . פגשתי חברים טובים :-)

מצויין .

תודה למארגנים

יישר כח .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

ותמונות מהקרקע.

אגב, קניתי ספר שבמשך שלושה ימים חיפשתי בהרשי והנה, כאן, בארצנו הקטנטונת, בחולון, בשוקעתיק....

IMG_9832.JPG

IMG_9833.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

יופי!!!

תודות לכל מי שלקח חלק באירגון ,למארחים(מוזיאון אגד) ,לכל המבקרים ו"לצלם המעופף".

עמוס.

פורסם
ותמונות מהקרקע.

אגב, קניתי ספר שבמשך שלושה ימים חיפשתי בהרשי והנה, כאן, בארצנו הקטנטונת, בחולון, בשוקעתיק....

בני, אתה מוכן לגלות סוף סוף איזה ספר קנית?

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תוכן חדש...