Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם קניתי היום 3 שעונים וחופה את השעונים והחופה אני רוצה לשים על העמוד מצד ימין כמו שיש לכולם.

וקניתי גם הגה ספורט אני רוצה לשים את שני הדברים האלה אני מחפש מקום smile23.gif להתקין smile23.gif מישהו מכיר ??

עם תוכלו לעזור לי תודה

אני גר באזור המרכז (מודיעין)

יש ברשותי פגו 306 שנת 95

תודה ארז

פורסם
שלום לכולם קניתי היום 3 שעונים וחופה(פסיק) את השעונים והחופה אני רוצה לשים על העמוד מצד ימין (ימין? אולי שמאל?) כמו שיש לכולם...

...תוכלו לעזור לי תודה (נקודה)

אני גר באזור המרכז (מודיעין) (נקודה)

יש ברשותי פגו 306 שנת 95 (נקודה)

תודה ארז

ארז שלום,

לא ציינת איזה שעונים קנית אבל מאחר ואני מניח שה 306 לא גודשת, אז כל חשמלאי רכב טוב אמור לדעת לחבר שעוני חום/לחץ שמן/טעינה וכו'.

את ההגה, כל מכונאי רכב ממוצע (או אפילו חבר עם ידיים טובות שיודע מה הוא עושה) יחליף בכמה דקות עבודה.

אנא, להבא פסק את ההודעות שלך בכדי שנוכל לקרוא אותם ביתר קלות וכמו כן, כותרת יותר עננינית שתיתן מידע על תוכן השרשור

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

+1

במידה ויש לך כריות אוויר ברכב, אל תבצע את העבודה בעצמך או עם חבר.

אני מציע שתפנה לבעל מקצוע מוסמך (למרות שלאף אחד אין הסמכה להוריד כריות אוויר) בכדי למנוע מצבים לא נעימים עם כרית האוויר.

תבדוק לגבי נעילת ההגה, ולגבי איתותים.

אגב, אחת הסיבות שלא הרכבתי ברכבי הגה ספורט היא מכיוון שאני אאבד את נעילת ההגה שלי וכמובן כרית אוויר, אז החלטתי פשוט לשלוח את ההגה שלי לרפד ולעשות לו מעטפת עור מחודשת.

• תוכן חדש...