Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שאפשר פשוט לנחות שם ב7 ולקוות לטוב ?

ואם צריך להזמין תור, למישהו יש את המספר ?

ועוד שאלה, מספר שילדה מוטבע מקורי יש על הרכב, אבל מספר מנוע אין. כדאי להגדיל ראש ולהטביע מראש מספר מנוע במקום מורשה ואז לחסוך את הנסיעה חזרה והתור שוב ?

פורסם
כדאי להגדיל ראש ולהטביע מראש מספר מנוע במקום מורשה ואז לחסוך את הנסיעה חזרה והתור שוב ?

ואיזה מספר תטביע ? מהראש ? טלפון ?

אל תגדיל תעגלה לסוסים.

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

אתה יכול להטביע את 6 הספרות האחרונות של מס' השילדה.

ולא להגיע לפני שתקבע תור, שעה ויום מדוייקים.

בהצלחה

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

לגבי ההגעה, לא ידוע לי שאפשר לקבוע, ממילא זה בלאגן אחד גדול ולא נראה לי שמחלקים שם מספרים בתור...אני הגעתי מוקדם וזה הספיק.

בקשר למספר המנוע, שאלת קיטבג...אם אין מספר מן הסתם ישלחו אותך להטביע ואז תצטרך לחזור שוב

פורסם

ובכן, מספר ימים לאחר שרכבי שוחרר יצאתי מהארץ בטרם עברתי בעמדה מס' 1. משרד הרישוי שבהחין כי הרכב טרם נרשם שלח לי הזמנה כתובה בדואר לעמדה 1 כולל תאריך ושעה.

מכאן ניתן אולי להבין שיש צורך בתור, וגם אין חובה לקבוע אותו. משרד הרישוי יעשה זאת עבורכם.

פורסם

אצלי הטביעו מספר מנוע לפי מה שכתבו להם בניירת של התקינה. אני לא יודע אם מכון רישוי יסכים להטביע מספר רק על סמך הפחית שעל המנוע.

אם זה אפשרי, זה רעיון טוב כי הטבעת המספרים גוזלת זמן וכסף, והטבעתם מראש מאפשרת לך לא להיות בלחץ ביום של עמדה 1 כי אתה מרוויח שעה נוספת, ומאפשרת לך לעשות סקר שוק וללכת לזול ביותר (והפערים גדולים מאוד בעלות).

נמרוד

• תוכן חדש...