Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעה טובה קניתי אקדח הצתה

יצא לי 88 שקלים חדשים ILS ששולמו בבנק ה -PAY PAL לחנות בקליפורניה.

עכשיו ברצינות

קניתי את האקדם היום מהEBAY משהו פשוט אבל יעשה את העבודה.

הוא לא בא עם מכוון מעלות משוכלל כי לזה הייתי צריך לשלם פי 3.

אוקי הבנתי איך לבר את הפלוס ואת המינוס ואת החובק לכבל הצתה המתחבר לצילינדר מספר 1

על פי מה שקראתי לרכב שלי (חיפושית מנוע 1600) הבנתי שהקידום הצתה הוא בין 5 ל7 מעלות (יש סתירות בנושא)

השאלה איך מכוונים.

הבנתי שצריך שהחריך TCD יהיה מול אמצע הבלוק כאשר הנקודה תאיר על שניהם במדוייק באקדח.

האם כך הדבר?

אז איך בדיוק אני עושה את הקידום? עם המעלות?

כיוון פלטינה אין אצלי צורך שיש הצתה אלקטרונית.

למען הגילוי הנאות הכיוון הצתה שלי לפי האוזן על הפנים וחבר יקר (שושני) פעם סיפר לי שהדיסטרבוטור שלו עבר כיוון באקדח והדיוק הייה מצויין והתחושה של הנסיעה מדהימה.

(רן בגללך הלכו לי 88 שקלים!!! כדאי שבסוף זה ישתלם :-D)

תודה.

פורסם

אתה מכוון את המעלות על האקדח, לפי זה נקבע קצב ההבהוב של הסטרובוסקופ.

אתה משחרר את הבורג על המפלג, ומסובב לאט עד שאתה רואה שהסימון על הפולי הגדול ועל הבלוק מיושרים ברגע ההבהוב.

אתה סוגר את הבורג של המפלג. זהו.

לכוון בסל"ד גבוה אני לא יודע.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...