Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכונאי שלי אומר שלפי הזיכרון שלו אלו צינורות ברקס זהים לחלוטין.

מדובר על פיאט ספיידר 2000 שנת 1979 לעומת פיאט 127 שנתון זהה כנראה. ייתכן שלעוד דגמים כמו 131, 132

למישהו יש ניסיון או זה זהה ??

מצאתי תמונות של שניהם באינטרנט... מצ"ב תמונה

127 vs spider.JPG

פורסם

תודה. אני מכיר את האתר ואני יודע שבחו"ל יש הכל. אבל אני צריך דחוף למחר. אז חשבתי לנסות בתל אביב. אין לי דוגמא ביד כי נסעתי עם האוטו הביתה והוא הרכיב את זה חזרה. אמר לי להביא צינורות ברקס ל 127 וזה בטוח יתאים.

יש לי איזשהו חשש שאולי זה לא, למרות שאני סומך על שיקול הדעת שלו. בכל זאת, 30 שנה במקצוע.

לכן אני שואל אם מישהו כבר ניסה.

פורסם

תמדוד את האורך. החיבורים בטוח זהים, האורך עלול להיות שונה. בכל מקרה, תבקש צינורות לפיאט לפי הדוגמה והאורך, לא דוקא צינורות ל-127.

שים לב שאם אתה קונה בארץ צינורות של 127 הם עלולים להיות חדשים (ללא שימוש) אבל ישנים (בני 10+ ) - כופף את הצינור והסתכל אם הגומי סדוק.

:turn-l:
פורסם

מכונוית בנות 30 לא הולכות טוב עם "אני צריך דחוף למחר". הדבר היחיד שדחוף בברקסים זה שהם יעצרו את האוטו כמו שצריך.

ובקשר ל-"זה בטוח יתאים" יכול להיות שכן אבל לאלפא ג'וליה שלי נתן אחד מהאלופים המקצוענים ה-200 שנה במקצוע - גומיות שדרכן מתחבר מיכל הפלסטיק (BRAKE FLUID RESERVOIR) (אחח.. עיברית יופי של שפה אבל לא טכנית) אל המשאבה הראשית, וכשעימקתי את האף קצת וציינתי בנימוס שזה לא כמו המקורי וזה אולי ינזל- נאמר לי כמובן "אני אומר לך לא ינזל".

נזל יופי עד שהחלפתי לגומיות מקוריות.

פורסם

טוב נראה לי שמצאתי את התשובה במקום הכי צפוי שזה היה יכול להיות, באיזה דף PDF בתוך AUTO INTERNATIONAL

זה אותו צינור בדיוק כמו של X-19, 128, 850 131 132 וכו... המכונאי צדק.. מה שנכון נכון. כנראה שלא רשום להם 127 כי אין את הדגם הזה בארה"ב (זה אתר אמריקאי).

תעיפו מבט. סימנתי בעיגול אדום.

autointernational.JPG

פורסם

צלצל לאמיר 052-2422672

בטוח יש לו את הצינורות הנ"ל

בהצלחה

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
כנראה שלא רשום להם 127 כי אין את הדגם הזה בארה"ב (זה אתר אמריקאי).

אבל ה"יוגו 45" כן שווקה בארה"ב. סיפרו לאמריקאים שהיא עושה 45 מייל לגלון (18 ק"מ לליטר), מהר מאד הם גילו את איכותה.

ה"יוגו" יוצרה ביוגוסלביה (של לפני מלחמת האזרחים) על בסיס מכלולי "פיאט 127". אם הצינור מתאים לה, הוא מתאים גם לך...

עודד

• תוכן חדש...