Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל כמה שווה בערך רכב כזה משופץ???

דבר שני מאיפה אני יכול להשיג לו לוח שעונים???

שלישי איך הגיר שלהם (מדובר על גיר 5 הילוכים קדמיים + הילוך אחורי.

ורבעי ואחרון איך המנוע שלהם??? ה1600 4 צילינדר???

וכמה שיותר פרטים על הרכב יעזרו לי כגון איך הנסיעה שלו???

מה המהירות המירבית שהוא יכול לסגור??

יציבות? כח?? וכו.....

תודה רבה ירין אלקיים

פורסם

טריומף ספיטפייר 1968 מנוע 1600 סמ"ק 5 הילכים????????

סוחר זה אולי לא מילה גסה, אבל כדאי שתבדוק טוב את הנתונים - למיטב ידיעתי אין דבר כזה!

פורסם

משנת 1967 עד 1970 טריומף יצרה את הספיטפייר בדגם שנקרא MK3 (מגושי ניקל גבוהים) עם נפח מנוע 1300 סמ"ק (1296 סמ"ק) בלבד (!).

גם עם הותקן במכונית מנוע טריומף משנת דגם מאוחר יותר הוא צריך להיות בעל נפח של 1500 סמ"ק (1493 סמ"ק).

בשנות דגם ראשונות (62-67) הותקן מנוע 1147 סמ"ק.

כמו כן נמכר דגם קופה סגור GT6 עם מנוע בנפח 1998 סמ"ק.

המנוע היחיד בנפח 1600 של טריומף שהיגיע ארצה באותה תקופה הורכב על ה-VITESSE שהיא מזכירה חיצונית את ההרלד. המנוע הוא בנפח 1596 בעל 6 צילינדרים.

פורסם
טריומף ספיטפייר 1968 מנוע 1600 סמ"ק 5 הילכים????????

סוחר זה אולי לא מילה גסה, אבל כדאי שתבדוק טוב את הנתונים - למיטב ידיעתי אין דבר כזה!

אז ככה דיברתי עם הבעלים של הרכב וזה מה שהוא טוען שהנפח מנוע הוא 1600 ושאלתי אותו אם המנוע הוא שש צילינדר והוא אמר לי שלא! אני מכיר את המנועים של הוויטס שש צילינדר עם קרבורטור כפול אבל זה לא זה. ולכן זה לא היה ניראה לי הגיוני ולכן שאלתי!

מנוע 1500 יותר הגיוני שהולבש על הרכב אבל גם את זה אני צריך לבדוק.

מה שהכי מעניין אותי זה הגיר 5 הילוכים. איך הגירים האלו???

ומה האמינות של הרכב

תודה ירין אלקיים

• תוכן חדש...