Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ גיר

mabootoo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני לא בטוח שזה המקום הנכון לרשום את זה אבל אני אנסה בכל זאת.

לאבא שלי יש אלפא 164 V6 אוטומטית שנת 1991.

הגיר מסיים את דרכו ואנחנו פשוט לא מוצאים מקום שמשפץ גירים כאלו.

היינו מעדיפים לקנות גיר משופץ מאשר לשפץ את שלנו אבל אנחנו פשוט לא מוצאים איפה ניתן להשיג גיר כזה.

אם יש מקום שיכול לשפץ גיר כזה ברמה גבוהה ולא סתם מקום שאומר "בטח, תביא ונראה מה אפשר לעשות..."אז זה גם כמובן בא בחשבון.

האם מישהו יכול להמליץ על מקום שבו ניתן לשפץ / לקנות גיר משופץ?

תודה.

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם
שלום לכולם

אני לא בטוח שזה המקום הנכון לרשום את זה אבל אני אנסה בכל זאת.

לאבא שלי יש אלפא 164 V6 אוטומטית שנת 1991.

הגיר מסיים את דרכו ואנחנו פשוט לא מוצאים מקום שמשפץ גירים כאלו.

היינו מעדיפים לקנות גיר משופץ מאשר לשפץ את שלנו אבל אנחנו פשוט לא מוצאים איפה ניתן להשיג גיר כזה.

אם יש מקום שיכול לשפץ גיר כזה ברמה גבוהה ולא סתם מקום שאומר "בטח, תביא ונראה מה אפשר לעשות..."אז זה גם כמובן בא בחשבון.

האם מישהו יכול להמליץ על מקום שבו ניתן לשפץ / לקנות גיר משופץ?

תודה.

צלצל לכפיר 08-9380234,הוא בחור 10,מתעסק עם גירים אוטומטים,אולי הוא יעזור לך שווה לנסות.

פורסם

הי יוני

בדקת עם איציק מבית דגן?

אני בטוח שידע לחבר אותך לגיר מפירוק או למקום הנכון לשיפוץ

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

לא מכיר את הגיר הספציפי, אבל בכל זאת.

כמעט תמיד עדיף (והרבה יותר זול) לקנות גיר מייבוא מאשר לשפץ. תנסה אצל יבואני מנועים למינהם. אם זה לא הולך תנסה מפירוק מקומי (המאגר, היפר חלף וכו')

אם בכל זאת שיפוץ, תעשה מחקר רציני בשביל לדעת אם הקיטים והחלקים המתאים בכלל זמין בארץ ואיזה עבודה עושים לך ב"שיפוץ". בשביל לקבל מושג ועיצות טובות כדאי להתייעץ עם אבי ממוסך "התלתן" שאני מחזיק ממנו מאוד, גם בידע וגם כבן אדם.

לא יודע ספציפית מי מתעסק סגירים האלו אבל מוטי מ"גיר און" נדמה לי שברחוב תובל (צמוד לסודאי) הוא בעל מקצוע פנטסטי. בדרך כלל מתעסק במרצדס, אבל אחד מבעלי המקצוע הכי טובים בגירים אוטיוטיים, ובתחום הזה, גרועים יש המון - הם הרוב.

אם אחרי כל זה עדיין יש בעיות, תביא גיר מחו"ל. תתפלא לדעת שזו האופציה הכי זולה, ובדרך כלל הכי טובה. הבעיה היחידה איתה היא שזה לוקח זמן.

בהצלחה, ואם אפשר לעזור - בשמחה.

פורסם

מצאתי גיר בהיפר חלף. הגיר עבר 140000 והוא עולה 2500 שח.

הם נותנים 3 חודשים אחריות אבל הם לא מוכנים לתת אותו לבדיקה...הם גם לא יודעים להגיד אם הגיר עבר שיפוץ ומתי...

מה כדאי לעשות?

אגב, אני מאזור המרכז..

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם

ג'נרל גיר

יוסי, האחד והיחיד, יושבים בתוך שכונת הרכבת, נכנסים מדרך פ"ת ליד שנפ.

שיפץ לי מספר גירים לאורך השנים

רנו 16 ו 18

סיירה

סקורפיו

הוא לא זול, אבל עושה עבודה של כירורג

הגיר של הרנו 16 שופץ אצלו ב 93. למעט פלטת המתכת שמחברת בין הגיר למנוע שנשברה לפני שנתיים, בכל זאת נסעה 370000 ק"מ, לא היתה שום תקלה מאז בגיר. ממליץ מאוד.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• תוכן חדש...