Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מחבר ג'נטים משופצים אך משומשים של חיפושית ( ג'נט צלעות ).

הג'נטים עברו בעבר ניקוי חול וצביעה , אך כמובן שיש היום פגיעות בצבע .

הג'נטים נקנו לשימוש עתידי בשיפוץ של החיפושית הכתומה (אומה ) ויאוחסנו במשך 3-4 שנים לפחות .

אני חושב לשים ממיר חלודה , מה עוד כדאי לעשות ?

הג'נטים בתוך קופסאות קרטון , ועומדים להתאחסן בתוך בית , יש חשיבות לאורך זמן אם הם במקום צמוד לריצפה או על ארון ? (לחות...).

מאיפה משיגים את השקיות עם הכדוריות שסופגות לחות ?

תודה

אומי

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ממה שאני יודע לא מומלץ לשים את זה במקום כמו עליית גג או בויידם ששם יש טמפרטורה גבוהה יותר מאשר טמפרטורת החדר. לדעתי לא יקרה להם כלום אם הם בתוך קרטון בתנאי שאין כרגע חלודה עליהם. 3-4 שנים זה לא הרבה זמן ככה שאם אתה מאחסן בבית בטמפרטורה סבירה ולא מרטיב אותם לא רואה סיבה שיקרה להם משהו (אני מתבסס על כך שיש לי אופניים שמאוחסנות כבר כמה שנים במחסן בגינה של ההורים ומצב הברזל לא השתנה ואין חלודה).

מקווה שעזרתי...

נ.ב. הכדוריות שסופגות לחות לא נראה לי שיתאימו כי הארגזים של הג'נטים גדולים מידי בכדי לאפשר להם לספוג, אלא אם כן אתה רוצה למלא את כל הארגז...:lol:

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

פורסם

אהלן אומי וגיא,

אני יכול להמליץ על משהו אחר.

תרכיב אותם על רכב נוסע (זה גם יתאים לצבע :-D) וככה כל פעם שתשטוף אותה, אם אתה שוטף בכלל, תעביר גם ניגוב על הג'אנטים.

גאוני לא?

פורסם

אם אתה גר באזור החוף (לחות גבוהה) יתכן שכדאי למרוח / לרסס אותם בשכבה דקה של שמן. (כל שמן מנוע יתאים).

אין בעיה להסיר אותו כשתרצה סוף סוף להשתמש בהם.

פורסם

מאיפה משיגים את השקיות עם הכדוריות שסופגות לחות ?

תודה

אומי

תגיד כמה שקיות כאלו אתה צריך, ואני יתן לך מתנה .

עדי

עדי גולדנברג 13399

פורסם
אהלן אומי וגיא,

אני יכול להמליץ על משהו אחר.

תרכיב אותם על רכב נוסע (זה גם יתאים לצבע :-D) וככה כל פעם שתשטוף אותה, אם אתה שוטף בכלל(עוד מעט יש גשם לא?), תעביר גם ניגוב על הג'אנטים.

גאוני לא?

אתה יודע איך ואיפה אני נוסע עם הרכב , אני רוצה לשמור עליהם לאומה במצב יפה .

עדי , כמה כאלה אתה חושב שצריך אם כל ג'נט יושב בקרטון משלו ?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

אומי שלום,

אם אתה מתכוון לשקיות הנ"ל, אספתי לך כ-50 י"ח

תוכל לקבלם ביום שישי הקרוב ב"שוק עתיק"

ביי

עדי

21102009187.jpg

עדי גולדנברג 13399

פורסם

תודה רבה , אחרי התיעצות עם כמה אנשים אני מבין שהשקיות סופגות לחות יעזרו הרבה פחות מפשוט למרוח שמן .

אז אני יוותר על השקיות , המון תודה בכל מקרה.

אומי

פורסם
תודה רבה , אחרי התיעצות עם כמה אנשים אני מבין שהשקיות סופגות לחות יעזרו הרבה פחות מפשוט למרוח שמן .

אז אני יוותר על השקיות , המון תודה בכל מקרה.

אומי

בכיף,

מי שצריך את השקיות סופגות הלחות יקבל אותם בשמחה.

עדי גולדנברג 13399

• תוכן חדש...