Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

ראשית, שמחתי לדעת שיש פורום שמכיר על בוריו את עולם הצמיגים ..

שאלתי :

חזרתי מחו"ל והתבשרתי לדעת שאחד הצמיגים ללא אויר. לאחר ביקור קטן בפנצ'ריה הבנתי שלא מדובר בפנצ'ר אלא בבלאי של הצמיג.

אני מעוניין להחליף את 4 הצמיגים , הרכב הוא AUDI A3 2.0T הנתונים של הצמיג הנוכחי שלי הם 225/45/17 והם מתוצרת PIRELLI PZERO , אני מאוד נהנתי ממנו , רק שהחברה כבר לא מייבאת אותם לארץ .

ולכן אודה לעזרתכם בהמלצות לצמיגים שיתאימו לרכבי .. אני מחפש צמיג טוב שיושב על הכביש בין אם הוא רטוב או יבש בצורה אובסולוטית. לא מחייב צמיג עם אופי ספורטיבי בלבד.

תודה מראש לעונים ,

אמיר.

פורסם

ההבדל בין T1R לR1R הוא בערך 100 ש"ח לצמיג.

אם התקציב מאפשר הייתי הולך על הR1R- פחות עמיד אבל יותר דביק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כיוון שפותח השירשור ביקש צמיג לאו דווקא ספורטיבי, אני מניח שה R1R הוא אובר קיל רציני וממש לא יעמוד לדרישות.

ה T1R נותן גם אחיזה וספורטיביות, גם אחיזה ברטוב וביבש,גם אורך חיים וגם מחיר נוח מאוד. בהחלט עומד בכל מה שפותח השירשור מבקש...

פורסם

כשאתה ממליץ על צמיגים יהיה מועיל אם תספר גם על דגם הרכב, אופי הנהיגה מס' קמ' ובלאי.

זה שיש לצמיג צורה יפה זה באמת מגניב אבל זה לא חייב להיות אחד מהפרמטרים כשהולכים לבחור את הקשר (היחיד) שלך עם הכביש.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

כשאני ממליץ למישהוא על צמיגים אני לא חייב לפרט איזה רכב יש לי, כי אולי אני ממליץ לו על צמיג יקר ואוחז הכי טוב בעולם והוא לא מותקן אצלי?

ולגבי הMAXISS אני כתבתי שזה מנסיון יעני יש לי אותם.

לגבי אופי הנהיגה : 60% נהיגה משולבת עצבנית וחזקה ו 40% נהיגה עירונית רגילה.

עד עכשיו הם בסדר גמור.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

השאלה היא לא מה דעתך אלא עובדות.

הכל יחסי בחיים. מה שמספיק טוב בשבילך לא תמיד מספק את הצד השני. לכן צריך גם השוואות מתאימות בין צמיגים.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

מניסיוני עם הפאלקן האלו - הם מצויינים!

הם נחשבים ברמה של ה SP9000 ולא ברמת ה T1R/F1 אבל הם אוחזים מצויין ולא נשחקים יותר מדי...

• תוכן חדש...