Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

איזה רכב אפשר לקנות בסכום של עד 7000 שקל שלאחר מכן יעבור מסכת שיפורים ?

הכוונה לשיפורי מראה ,בעיקר ולאחר מכן מנוע וכל השאר.

אני מדבר על רכב משפחתי ולא רכב קומפקטי.

כמו כן , איפה ניתן למצוא אתרים שעוסקים בנושא ?

תודה ויום טוב

פורסם

רכב משפחתי לעולם ישאר רכב משפחתי גם אם תשפוך אלפי שקלים על אגזוז, מגנזיום וצ'יפ. אם תבחר ללכת במסלול זה תראה בעיני כל אדם מבין סתם ערס על גרוטאה שעושה פוזות. עדיף שתשקיע את הכסף בתיקון בלאי, רכוש צמיגים איכותיים, בולמים חדשים ותהנה מנסיעה נעימה ורגועה. יש מספיק פרחחים על הכביש בהונדה סיוויק מפורקת.

פורסם

תודה על העצה

הכוונה שלי האם לקנות נגיד איזה פיאט בראבה\מריאה דיהו או יונדאי ולשפר, או ללכת למשל על רכב אמרקאי או וולוו שכבר נוחות וביצועים יש ומה שנשאר זה לשפר\ לתקן בלאי.

ברור לי שבכסף שיש לי אין הרבה משחק השאלה ממה אפשר להפיק יותר את המיטב

פורסם

מה הכוונה ב"הכסף שיש לי"? מה התקציב? מעבר כמובן לתקציב הרכישה.

ועצה ידידותית, אם אתה לא רוצה שהשרשור הזה יצטרף לעשרות שרשורי "חופש גדול" שיאשה שולח לתהום השכחה של וארכיון הנעילות, תכניס קורטוב רצינות לשרשור. כמו למשל:

מה הדרישות מהרכב לאחר השיפורים (התנהגות, תאוצה, מהירות סופית).

כמו שאמרתי קודם, תקציב.

ולמה חשוב לך רכב משפחתי ולא קומפקטי, עם "נטיות" ספורטיביות, או לפחות כזה עם בסיס טוב לשיפורים?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
ועצה ידידותית, אם אתה לא רוצה שהשרשור הזה יצטרף לעשרות שרשורי "חופש גדול" שיאשה שולח לתהום השכחה של וארכיון הנעילות, תכניס קורטוב רצינות לשרשור.

מאוחר מדי.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...